La limita PORNOGRAFIEI! Iata cum se echipeaza Coco Austin atunci cand merge la sala FOTO INDECENTA

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2022, 00:30

Coco Austin, sotia rapperului Ice T, le-a aratat zilele trecute fanilor cum se imbraca atunci cand merge la sala pentru a-si lucra formele.

Vedeta continua sa impinga limitele decentei prin ultima poza postata pe contul ei de Twitter.

Imbracata sumar, Coco poarta doar doua bretele care sa-i acopere sanii gigantici. De fapt, daca privim cu atentie, putem observa ca cea mai acoperita parte a corpului starletei este capul.

Un fan de pe Twitter a replicat la postarea pozei: "Vreau un corp ca a lui Coco! Te iubesc papusa!". Vedeta i-a raspuns: "Lucrul la sala pe tocuri, aceasta este cheia! Glumesc!".


In poza Coco isi expune si fundul gigantic, in jurul careia s-a nascut o adevarata controversa in ultima perioada. Multi spun ca acesta ar fi rezultatul unor implanturi in fese, insa vedeta sustine ca el este 100% real.

"Fundul meu este 100% real. Nu am implanturi! Trebuie sa spun acest lucru foarte des. E uimitor cum multa lume nu ma crede", a spus Coco.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.