La masa cu Ronaldo. Felul de mancare preferat al marelui fotbalist

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 12 sep 2020, 15:50

Starul de la Juventus are o slabiciune pentru mancarurile traditionale.

Chef Helio Loureiro, bucatarul echipei nationale de fotbal a Portugaliei, a dezvaluit in cadrul unei conferinte gastronomice din Bel Horizonte, Brazilia, care sunt preferintele culinare ale marelui fotbalist Cristiano Ronaldo. 

Potrivit acestuia, celebrul si talentalul fotbalist portughez adora carnea de peste si legumele, iar preparatul specific portughez 'Bacalhau a bras' (un fel de mancare ce contine carne de cod, ceapa, oua si cartofi) este in topul preferintelor sale, fiind urmat de risotto (sau cum ii spunem noi 'pilaf'), crochetele din mamaliga (un amestec de mamaliga cu branza, prajit in baie de ulei, specific din Madeira) cu frigarui de

vita si supa de legume. Ca bauturi, desi nu obisnuieste sa consume des alcool datorita regimului strict pe care i-l impune viata de sportiv de performanta, Ronaldo prefera vinurile portugheze si sucul de ananas. Fructele, indeosebi merele si perele, si din cand in cand ciocolata, alcatuiesc desertul des consumat de marele fotbalist.

Nacut pe 5 februarie 1985, la Medeira, Portugalia, Cristiano Ronaldo este considerat unul dintre cei mai buni fotbalisti din toate timpurile, fiind primul care a acastigat Balonul de Aur de patru ori si al doilea jucator dupa Lionel Messi care a castigat Gheata de aur de

trei ori.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.