La modă, în 2020: Cele mai noi tendințe vestimentare de primăvară pentru copii

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 13 iul 2020, 10:30

Primăvara se apropie cu pași repezi și odată cu ea vine și acel moment mult așteptat de mamicile care vor ca micuții lor să fie mereu în pas cu moda: pregătirea garderobei pentru sezonul cald. Lumea modei pentru copii este într-o nesfârșită schimbare, iar marii designeri au decis ca pentru 2020 ținutele destinate celor mici să fie inspirate din liniile vestimentare trasate pentru adulți.

Dar ce culori, țesături, croieli și accesorii se poartă în primăvara acestui an pentru a ține pasul cu nevoile vestimentare actuale ale celor mici care vor sa fie mereu moda?

Iată care sunt cele mai noi tendințe vestimentare de primăvară pentru copii:

Materialele

2020 este anul în care țesăturile cât mai naturale au prioritate. Pe lângă mult îndrăgitul bumbac organic, face furori în lumea modei copiilor o anumită fibră ce reunește proprietățile incontestabile ale altor țesături naturale. Se numește ‘tencel’ și provine celuloză extrasă din masă lemnoasă. Tencelul este la fel de puternic absorbant ca bumbacul, este la fel de catifelat ca mătasea, tot așa de călduros precum lâna și la fel de rezistent ca poliesterul. Așadar, hainele confecționate din tencel în combinație cu alte țesături naturale sunt extrem de potrivite pentru sănătatea și confortul celor mici, dar sunt și în vogă în această primăvară. Pe lângă acestea, revine în actualitatea modei tulul, acel minunat material, mătăsos, vaporos și elegant, numai bun de purtat în zilele însorite de primăvară.

Citeste si: Momentul adevarului la “Bravo, ai stil! Celebrities”! Catalin Botezatu a intrat in posesia dovezii si lamureste situatia cu Bianca Rus!

Culorile și imprimeurile

Lumea copilăriei este, prin definiție, o lume a culorilor. Iar hainele și accesoriile vestimentare și articolele de încălțăminte destinate celor mici vor fi mereu caracterizate prin explozii de culori vibrante și de imprimeuri adorabile. Ținutele în culori prietenoase, vii, energizante și optimiste, precum roșu aprins, roz deschis, albastru denim, turcoaz aprins, galben șofran, verde lime sau mov sunt reprezentative pentru noile tendințe din lumea actuală a modei.

Cât despre imprimeuri, pentru fetițe designerii recomandă bluze, tricouri, fuste sau rochițe cu motive florale, buline sau linii geometrice rotunjite, mesaje optimiste, motive tradiționale și diverse desene cu personaje celebre din povești și basme. Pentru băieței, hainele din garderobă trebuie să fie imprimate cu forme geometrice ascuțite, contururi de animale, de automobile, dungi orizontale sau verticale și cu eroii preferați din desene animate.

Croiala hainelor

Pentru cei mici, hainele trebuie să fie mereu confortabile. Iar acesta este un aspect care nu se va demoda niciodată. Așadar, rochițele vaporoase, pantalonii sport, bluzele și tricourile lejere sunt pe lista articolelor vestimentare la modă în această primăvară.

Citeste si: Theo Rose luata la rost de Botezatu! Ce a facut concurenta Bravo, ai stil Celebrities? "Mie nu-mi plac femeile in hanorac"

Încălțămintea și accesoriile vestimentare

Dacă e primăvară, e rost de ieșiri prin parcuri, de multă joacă și și mai multă alergătură. De aceea, pantofii sport, confortabili, în nuanțe neon rămân la modă și anul acesta și se potrivesc de minune cu hainele lejere și multicolore. În materie de accesorii vestimentare, în mare vogă în acest an sunt borsetele în diverse culori sau cu imprimeuri variate care se pun în jurul taliei, gentuțele gen poștaș și pălăriile sau șepcile din materiale 100% naturale.

În concluzie, lucrurile stau cât se poate de simplu: tendințele modei pentru copii, pentru primăvara acestui an trebuie să reflecte spiritul jucăuș, optimist și vibrant al celor mici.

 

Taguri:

Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.