La mulți ani 2024! Urări cu ”Un an nou fericit”

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 28 dec 2023, 12:13

Mesaje pentru Revelion 2024.

 
Sursa: pexels.com

Mesaje și urări pentru noaptea de Revelion 2024.

Într-un colț al lumii, timpul își continuă cursul, iar sunetul clopotelor ce vestesc apropierea Revelionului 2024 se aude tot mai clar. Pentru unele persoane acest an a fost unul plin de provocări, de reușite și noi începuturi. Pentru a le aduce un zâmbet persoanelor dragi, le puteți trimite o urare în noapte dintre ani. Iată cele mai frumoase mesaje și urări de Revelion 2024.

Mesaje pentru noaptea de Revelion 2024

În această noapte plină de farmec, când străzile strălucesc și inimile sunt pline de bucurie, ne întâmpinăm unii pe alții cu drag și entuziasm. La mulți ani cu gânduri de bucurie, căldură și prosperitate! Fie ca fiecare secundă a noului an să aducă cu sine magie și să ne umple inimile cu recunoștință pentru tot ce am realizat în anul ce se încheie.

La Mulți Ani cu gânduri de bucurie și reușite! Fie ca noul an să vă aducă împliniri pe toate planurile și să vă umple inimile cu dragoste și fericire.”

„În noaptea de Revelion, să ne bucurăm de fiecare clipă și să privim cu optimism spre viitor. La Mulți Ani plini de realizări și succese!”

„Fie ca stelele din noaptea de Revelion să vă lumineze cărările în noul an. La Mulți Ani cu gânduri de noroc și sănătate pentru tine și cei dragi!”

„Încheiem anul cu recunoștință pentru toate lecțiile învățate și deschidem cărțile unui nou capitol.

La Mulți Ani cu curajul de a face fiecare zi specială!”

Citește și: Mesaje de Anul Nou 2024: Cea mai frumoasă urare pentru cei apropiați

„Cu fiecare bătaie a ceasului la miezul nopții, primim un cadou nou- un an plin de oportunități. La Mulți Ani cu inimile pline de speranță și entuziasm!”

„Să ne bucurăm împreună de frumusețea noului început.

La Mulți Ani cu iubire, armonie și clipe de neuitat alături de cei dragi!”

Urări pentru Revelion 2024

„Cu gânduri de optimism și rezoluții pline de putere, vă urez La Mulți Ani cu realizări pe măsură și momente de neuitat în noul an!”

„Încheiem un capitol și deschidem altul, plini de emoții și promisiuni. La Mulți Ani cu inimile deschise spre noi experiențe și împliniri!”

„Să lăsăm în urmă orice regrete și să ne concentrăm pe bucuriile ce ne așteaptă. La Mulți Ani cu dragoste și bucurie pentru un 2024 plin de surprize frumoase!”

„La mulți ani cu fericire și împliniri! Fie ca noul an să vă aducă bucurii nemăsurate și să vă umple inimile de căldură și iubire.”

„Un An Nou fericit să fie începutul unei călătorii pline de realizări și descoperiri minunate.

Să strălucim împreună în 2024!”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Să privim cu optimism spre viitor și să primim noul an cu zâmbete și inimi deschise. Un An Nou fericit cu bucurii nelimitate!”

„Cu gânduri pline de speranță și inimi pline de entuziasm, vă urez un An Nou fericit și plin de succese pe toate planurile!”

„În această noapte magică, când îți doresc cele mai frumoase lucruri, îți spun 'Un An Nou fericit!' cu dragoste și căldură în suflet.”

„Fie ca fiecare zi din noul an să fie presărată cu momente de fericire și împliniri. Un An Nou fericit cu tot ce vă doriți!”

„Înainte să deschidem noul capitol, să ne luăm un moment să privim înapoi cu recunoștință și să privim înainte cu optimism. Un An Nou fericit!”

„Cu sufletul plin de speranță și cu zâmbetul pe buze, vă doresc un An Nou fericit, plin de reușite și realizări extraordinare!”

Citește și: Urări de Anul Nou 2024: Mesaje și felicitări cu La mulți ani!

„Fie ca fiecare rachetă sărbătorească trecerea în noul an să vă aducă noroc și fericire. Un An Nou fericit cu bucurii nelimitate!”

„Să închidem ușa vechiului an și să deschidem poarta spre un viitor strălucitor. Un An Nou fericit cu sufletul plin de bucurie!”

„În noaptea de Revelion, sărbătorim nu doar trecerea timpului, ci și oportunitatea de a începe din nou. Un An Nou fericit, plin de prosperitate!”

„Să fim recunoscători pentru experiențele trecutului și entuziasmați pentru aventurile care ne așteaptă. Un An Nou fericit cu realizări uluitoare!”

Revelionul nu este doar despre sărbătoare, ci și despre a privi spre viitor. Să ne îndreptăm cu încredere spre noul an, știind că fiecare zi ne aduce oportunități noi și posibilități de a ne dezvolta. Fie ca noul an să fie o călătorie plină de descoperiri, împliniri și momente speciale alături de cei dragi.

Cu fiecare urare de "La Mulți Ani!", îmbrățișăm nu doar un nou an, ci și oportunitatea de a crea amintiri de neuitat și de a trăi fiecare zi cu intensitate. Să fim recunoscători pentru tot ce am avut în anul ce se încheie și să ne bucurăm de darurile pe care noul an le aduce.

La Mulți Ani cu inimă deschisă, optimism și bucurie pentru anul 2024!