La mulți ani, Adrian! La mulți ani, Natalia! Mesaje și imagini pentru cei care își serbează onomastica de Sf. Adrian și Natalia

Autor: Bianca Vidoi

Mesaje Sf. Adrian și Natalia 

Sursa: Unsplash

Sfinții Adrian și Natalia sunt celebrați anual la data de 26 august, iar românii ce le poartă numele își celebrează onomastica.

Sfinții Adrian și Natalia sunt considerați ocrotitori ai familiei, deoarece aceștia au trecut împreună prin nenumărate obstacole din cauza credinței lor în Dumnezeu, însă cu toate acestea, iubirea față de Dumnezeu și pentru căsătoria lor i-a făcut să răzbată. Cei doi sunt pomeniți anual de Biserica Ortodoxă la data de 26 august, zi în care persoanele ce le poartă numele sau derivate ale acestora își serbează onomastica. Iată o listă cu cele mai frumoase mesaje pe care să le trimiteți sărbătoriților.

Mesaje de la mulți ani pentru Adrian și Adriana

Ca o lumină caldă ai apărut în calea mea, ai intrat în viața mea și mi-ai arătat cum să fiu un om mai bun, mai blând și mai înțelegător, întocmai ca Adrian și Natalia, al cărei nume îl porți. Mulțumesc că mă călăuzești și că ai grijă de mine!

Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei și la fel de frumoasă precum o grădina plină cu

flori. La mulți ani!

Îți urez ”La mulți ani”, pentru că porți acest nume și fie ca Sfântul Adrian pe care îl reprezinți să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.

Citește și: Calendar creștin ortodox pentru august 2024: Câte sărbători sunt cu cruce roșie? Când pică Schimbarea la Față

Astăzi, de ziua numelui tău, îți doresc să se răsfrângă asupra ta bunătatea și dragostea ce izvorăsc dintr-o inima mare și iubitoare.

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului la mulţi ani!

În aceasta zi specială îţi transmit cele mai sincere urări. Să ai o viaţa plină de lucruri bune, fericire şi armonie.

La mulţi ani de ziua numelui tău!

Cu ocazia zilei de nume, îți doresc un munte de sănătate, o mare de iubire și un ocean de fericire!

Să ai parte numai de împliniri, iar viaţa să îţi fie o eternă sărbătoare! La mulţi ani!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”

Urări de la mulți ani pentru sărbătoritele cu numele Natalia

Sfânta Natalia, al cărei nume îl porţi, să-ţi dăruiască sănătate, bucurie şi pace în suflet!

Fie ca toate întâmplările frumoase şi spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. La mulți ani de Sfinții Adrian și Natalia!

Fie ca sfântul al cărui nume îl porți, să te ocrotească, să-ți călăuzească pașii și să-ți lumineze calea! La mulți ani cu ocazia onomasticii!

Nu te-am uitat și îți doresc să ai o zi plină de împliniri. La mulți ani de Sfinţii Adrian şi Natalia!

Îngerii să-ți călăuzească pașii și Sfinții să-ți lumineze drumul în viață. La mulți, mulți ani!

Azi, de ziua numelui tău, să nu uiți că ești iubit și apreciat! Să ai parte doar de bine și să nu lași pe nimeni și nimic să îți umbrească bucuria acestei zile! La mulți ani plini de bucurii și realizări!

Cu ocazia acestei zile, îți doresc să fii ocrotit și binecuvântat de sfântul al cărui nume îl porți! La mulți ani!

Sf. Adrian și Natalia sunt sărbătoriți pe 26 august

Sfinții Adrian și Natalia sunt prăznuiți de Biserica Ortodoxă la data de 26 august 2024, iar aceștia sunt cunoscuți drept ocrotitori ai familiei, acesta fiind motivul pentru care este recomandat să fim înconjurați de persoanele dragi în această zi de sărbătoare. Adrian și Natalia au fost soț și soție, însă cu toate acestea, cei doi nu împărtășeau aceeași credință.

Sfântul Adrian era păgân, în timp ce Natalia era creștină. În timpul unei persecuții a creștinilor, Sfântul Adrian a rămas impresionat de devotamentul pe care îl aveau creștinii pentru Dumnezeu, ajungând chiar să moară pentru credința lor, astfel încât a decis să devină creștin. Împăratul a auzit ceea ce s-a întâmplat și l-a aruncat în temniță împreună cu alți creștini.

În acest moment, Sfinții Adrian și Natalia erau căsătoriți de 13 luni, iar Natalia a fost alături de soțul ei la fiecare pas. Înainte de a fi ucis, Sfântul Adrian a fost lăsat să meargă la soția sa pentru a își lua rămas bun, însă aceasta a decis să îi încuie ușa, din frică că s-a lepădat de credința pentru Hristos. Natalia a aflat adevăratul motiv pentru care Adrian a venit în casă, așa că cei doi și-au luat rămas bun și s-au îndreptat spre temniță, acolo unde a fost ucis. La câteva zile de la acest moment, Natalia a avut o vedenie cu Adrian și la scurt timp a trecut și ea la cele veșnice, potrivit crestinortodox.ro.

 


Recent, Bianca Drăgușanu a explodat pe rețelele sociale, pentru că a primit amendă pentru o încălcare legată de parcarea bolidului său de lux.