La mulți ani, Anamaria Prodan! Cum a petrecut impresara la împlinirea vârstei de 51 de ani. Imagini senzaționale de la petrecerea de lux

Author: Diana Bostan

La mulți ani, Anamaria Prodan!

Sursa: Instagram- Anamaria Prodan

Anamaria Prodan împlinește, astăzi, vârsta de 51 de ani. Impresara a avut parte de o petrecere grandioasă, iar ținuta sa a atras toate privirile.

Așa cum ne-a obișnuit, Anamaria Prodan nu lasă lucrurile la voia întâmplării. Impresara împlinește, astăzi, vârsta de 51 de ani, iar petrecerea a avut loc într-un club de fițe din Capitală, noaptea trecută.

Cum a petrecut Anamaria Prodan la împlinirea vârstei de 51 de ani

Înconjurată de oameni dragi și opulență. Așa a petrecut Anamaria Prodan ziua sa de naștere.

Vedeta și-a strâns cei mai buni prieteni pentru a marca împlinirea vârstei de 51 de ani. Cum evenimentul nu putea fi unul banal, impresara a organizat o petrecere grandioasă, iar tortul i-a lăsat mască pe invitați.

Citește și: Motivul pentru care Anamaria Prodan a divorțat de primul soț: ”Merită mai mult” Unde va petrece sărbătorile frumoasa impresară

Anamaria Prodan a postat mai multe imagini și videoclipuri de la petrecere, iar ținuta sa a atras toate privirile. Așa cum era de așteptat, impresara a optat pentru o rochie care să-i pună în evidență silueta și formele perfecte. Ținuta Anamariei Prodan a avut accente metalice în partea de sus, iar coafura pe care a ales-o a fost un extravagantă. ” Vă iubesc și vă mulțumesc pentru această zi de vis ”,

a scris Anamaria Prodan, într-o postare făcută pe contul său de Instagram.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Sticlele scumpe de șampanie au curs, iar impresara a fost sufletul petrecerii. Aceasta a fost filmată în timp ce dansează, iar mișcările i-a impresionat pe bărbații din jurul ei. Deși a împlinit vârsta de 51 de ani, Anamaria Prodan se simte tânără și arată mai bine ca niciodată.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Impresara iubește din nou

Anamaria Prodan a pus punct speculațiilor și a confirmat că are un nou iubit. Aceasta susține că îl respectă foarte mult, iar copiii sunt încântați de faptul că impresara este fericită alături de el.

Anamaria Prodan nu a vrut să dezvăluie identitatea noului iubit, însă a declarat că o susține și că este fericit pentru reușitele ei.

Citește și: Sarah Dumitrescu Prodan, mesaj pentru Anamaria Prodan: „A fost și este foarte greu” Ce se întâmplă între cele două femei

Impresara este mândră de noua sa relație și a mărturisit că noul ei iubit are o educație aleasă, dar a lăsat de înțeles și faptul că este un bărbat ce are deja o carieră solidă în spate și că nu depinde de nimeni. Anamaria Prodan a declarat că cel mai mult la el apreciază bărbăția, grija față de ea și de copiii săi, demnitatea, inteligența și șarmul. Ea consideră că aceste calități sunt esențiale pentru un bărbat adevărat.

”Eu m-am născut sub lumina reflectoarelor, este ok și cine stă lângă mine, înțelege viața mea și faptul că așa sunt construită. Mă susține, este fericit pentru mine și eu sunt fericită că am alături un bărbat în adevăratul sens al cuvântului. Este un bărbat care nu a făcut școala pe străzi, nu l-am inventat eu, nu l-am dus la școală, nu l-am învățat să mănânce, să se îmbrace. Nu i-am construit eu carieră. E un bărbat care el mă susține pe mine și să știi că este minunat să ai așa un om lângă tine, pentru că numai așa poți construi și să trăiești viața frumos, demn, fără să te râdă lumea pe la colțuri .”, a declarat Anamaria Prodan, pentru  WOWbiz.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.