La mulți ani, Anays! Bursucu, mesaj emoționant pentru fiica sa, astăzi la Dimineața cu noi! „Prințesa lui tati” Îndrăgitul prezentator i-a transmis si iubitei lui, câteva cuvinte frumoase cu ocazia aniversării fetiței lor!

Author: Ana Filip
Actualizat: 12 iul 2022, 13:49
Foto(4)

Bursucu a transmis astăzi astăzi la Dimineața cu noi, cele mai frumoase și emoționante cuvinte pentru fiica lui, Anays și pentru iubita lui!

Bursucu se bucură de mari succese pe plan profesional, fiind considerat unul dintre cei mai talentați și apreciați prezentatori TV din România în prezent. Însă și pe plan personal Bursucu este un bărbat fericit și un tătic iubitor și devotat. Acesta este tare mândru atât de fiica lui, Anays, care astăzi împlinește 4 ani, cât și de fiica iubitei lui, pe care o consideră fiica lui cea mare, pe care el și iubita lui, Andreea le cresc și le iubesc enorm, împreună formând o familie mare și unită.

Astfel, astăzi este o zi mare pentru Bursucu și familia lui, deoarece micuța Anays împlinește vârstă de 4 ani și este un eveniment extrem de important ce va fi marcat așa cum se cuvine.

La mulți ani, Anays! Bursucu, mesaj emoționant pentru fiica sa, astăzi la Dimineața cu noi!

Astăzi în platoul emisiunii Dimineața cu noi, Bursucu a trăit din nou emoții uriașe că de fiecare dată când vorbește despre fiica lui Anays.

Prezentatorul a mărturisit că astăzi este o zi foarte importantă pentru el, deoarece fetiță lui împlinește patru ani și a recunoscut că nu realizează când au trecut cei patru ani.

„Astăzi este o zi foarte importantă pentru mine! Astăzi este ziua lui Anays Maria! Face 4 anișori! Nu mă întrebați când au trecut acești patru ani, că parcă ieri mă duceam la spital și confundă situație doamna de acolo: «Domnul Bursucu, doamna Teo nu a născut la noi!» Iată prințesa lui tati, pe care o iubim din tot sufletul! Toată familia o

iubește și toată lumea ar face absolut tot ce trebuie și tot ceea ce are nevoie pentru a fi fericită! Și atâta timp cât avem copiii sănătoși și fericiți, cred că asta este lucrul cel mai important!”, a spus Bursucu, vizibil emoționat.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Bursucu a ținut să îi transmită și iubitei lui, Andreea, câteva cuvinte frumoase și emoționante în semn de mulțumire, prețuire și admirație pentru tot ceea ce face pentru micuța Anays și pentru întreagă lor

familie.

„Vreau să-i mulțumesc și iubitei mele pentru acest copil minunat pe care ni l-a oferit! Și pentru toată răbdarea pe care o are și toată puterea și toată iubirea și dragostea pe care i-o oferă în fiecare zi!”, a mai adăugat Bursucu.

Citeste si: Fiica cea mica a lui Bursucu a împlinit 4 ani. Cum arată Anays acum și ce mesaj emoționant i-a scris prezentatorul matinalului "Dimineața cu noi"

Citeste si: Bursucu caută bona pentru fiica lui! Ce a spus prezentatorul TV despre salariul viitoarei partenere de joacă a lui Anays