La mulți ani, Andreea Mantea! Câți ani împlinește vedeta Kanal D și care este cea mai mare dorință a prezentatoarei TV

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 20 iun 2023, 00:55

Andreea Mantea, prezentatoare de televiziune 

Sursa: instagram Andreea Mantea

Pe 20 septembrie, Andreea Mantea își serbează ziua de naștere. Iată câți ani împlinește prezentatoarea Kanal D și ce mesaj a transmis la prima oră a dimineții.

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din România și, de-a lungul timpului, aceasta a reușit să câștige simpatia publicului, emisiunile prezentate de ea fiind urmărite de un număr mare de telespectatori. Pe 20 septembrie, Andreea Mantea își serbează ziua de naștere, astfel că mesajele și urările au început să curgă încă de la prima oră a dimineții.

Câți ani împlinește Andreea Mantea pe 20 septembrie? 

Pe data de 20 septembrie, Andreea Mantea își serbează ziua de naștere. Vedeta s-a născut în București, iar în acest an împlinește 36 de ani și este mai fericită ca niciodată, iar ca dovadă a acestui lucru stă un video pe care l-a încărcat în mediul online. Zâmbitoare, cu un make-up perfect și o ținută specială, Andreea Mantea s-a filmat și a postat materialul video pe instagram, acolo unde a ținut să le mulțumească prietenilor virtuali pentru mesajele primite.

Mai mult, vedeta a dezvăluit că își dorește să aibă parte în primul rând de sănătate, fericire și de dorințe împlinite, iar rugăciunile să îi fie ascultate.

„Un an nou începe! Să fie cu sănătate, multe zâmbete, bunătate, fericire, iubire, realizări, dorințe și rugăciuni ascultate și îndeplinite. Și un strop de magie la nevoie! Așa să fie! Vă mulțumesc din toată inima și din tot sufletul pentru urări și mesaje! Sunteți minunați!”, este mesajul pe care l-a postat Andreea Mantea pe instagram. 

Citeste si: Exclusiv! Andreea Mantea, o mamă exigentă: "Nu îl recompensez pentru notele mari sau pentru că face anumite lucruri foarte bine"

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cum își serbează Andreea Mantea ziua de naștere? 

Dacă ultima zi la 35 de ani a prins-o la filmările pentru emisiunea „Casa iubirii”, vedeta sărbătorește împlinirea celor 36 de ani tot alături de concurenții emisiunii.

Din filmulețul postat pe instagram se poate vedea că Andreea Mantea este pregătită pentru emisiune astfel că își serbează ziua de naștere prin muncă. 

Andreea Mantea radiază de fericire și cu siguranță sutele de mesaje pe care le-a primit din partea urmăritorilor de pe instagram au reușit să îi pună un zâmbet larg pe față. Mai mult decât atât, vedeta a primit deja și primele cadouri. Andreea Mantea a dezvăluit că a primit un tablou cu adevărat special în care apare alături de cea mai importantă persoană din viața ei, mai exact alături de David, băiețelul vedetei. 

Citeste si: Exclusiv! De ce nu își mai dorește Andreea Mantea o carieră în actorie: "În viață se mai schimbă prioritățile, îmi cunosc locul"

 


Bianca Mândru și-a îngrijorat fanii după le-a dezvăluit că niște bărbați au intrat în casa ei, când ea era plecată. Ce s-a întâmplat, de fapt?