La multi ani, Andreea Mantea! Prezentatoarea "WOWbiz" sarbatoreste ziua onomastica! Ce reactie emotionanta a avut Andreea

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:45

La miezul noptii, echipa, invitatii si colegul de emisiune, Madalin Ionescu, au surprins-o pe Andreea Mantea cu un moment special.

De Sf Andrei, acestia i-au facut cea mai frumoasa urare de la multi ani colegei lor, Andreea Mantea.
"La multi ani, Andreea!", a fost urarea cu care Andreea Mantea a fost intampinata, la miez de noapte, la intoarcerea din pauza de publicitate.
Vedeta a fost placut surprinsa de colegii ei, iar emotionata, Andreea le-a multumit tuturor, ca mai apoi, sa faca si ea, la randul ei, o urare speciala.


Andreea Mantea i-a urat la multi ani in direct, fiului ei, David Andrei.


"Va multumesc tuturor. La multi ani, David Andrei! Imi doresc din tot sufletul sa iti poarte noroc numele pe care ti l-am ales si sa fii sanatos, sa nu te mai doara dintisorii. La multi ani!", a fost urarea facuta de Andreea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.


 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.