La mulți ani, Aylin Akpinar! Micuța Emel din serialul Totul pentru familia mea și-a sărbătorit ziua de naștere! Iată câți ani a împlinit talentată fetiță și ce mesaje de suflet a primit din partea colegilor săi! „Este ziua prințesei mele” 

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 mai 2023, 15:03
Foto(5)

Micuța Aylin Akpinar și-a sărbătorit recent ziua de naștere și a primit multe mesaje emoționante din partea celor dragi, dar și a colegilor ei de breaslă. „Te iubesc atât de mult frumusețe!” Iată cum a surprins-o celebrul actor Cüneyt Mete, colegul ei de platou, Orhan din serialul Totul pentru familia mea.

Aylin Akpinar avea aproape nouă ani, în 2021, când a pășit pe platourile de filmare ale serialului Totul pentru familia mea, însă cu toate acestea a jucat magistral și s-a integrat rapid în echipa actorilor cu experiență și a dovedit un talent nativ uluitor și o carismă aparte. Cu o inteligență sclipitoare și o ambiție remarcabilă, micuța Aylin a făcut față scenariului dificil și tuturor regulilor și condițiilor impuse de regizori.

Pe dată de 11 mai aceasta a împlinit vârsta de 11 ani și a marcat fericitul eveniment și în mediul virtual, unde a publicat câteva imagini de senzație.

La mulți ani, Aylin Akpinar! Micuța Emel din serialul Totul pentru familia mea și-a sărbătorit ziua de naștere

Aylin Akpinar s-a născut pe 11 mai 2012, în Istanbul, într-o familie modestă în sânul căreia a primit o educație exemplară.

Părinții săi i-au descoperit încă de când a avea câțiva ani talentul actoricesc și au decis să îi ghideze pașii către domeniul actoriei, participând la diverse casting-uri. Astfel, micuța Aylin a ajuns să joace mai întâi în câteva reclame, iar în anul 2019, a fost cooptată în distribuția unui serial de televiziune, intitulat Keşke Hiç Büyümeseydik și apoi a jucat și în producțiile Mireasa din Istanbul și Aşk Ağlatır.

Cel mai recent proiect din care a făcut parte este rolul principal din serialul Totul pentru familia mea, care i-a adus cel mai mare succes de până acum dar și multe premii, devenind astfel o tânără speranța a cinematografiei din Turcia.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Emel din serialul Totul pentru familia mea, mesaj tulburător pentru bătrânica Sevgi! Iată ce i-a transmis fetița celebrei actrițe Yıldız Kültür pe contul ei de socializare! „Te iubesc atât de mult!”

Pe 11 mai, micuța Aylin Akpinar și-a sărbătorit ziua de naștere alături de familia ei. Chiar dacă nu s-a aflat pe platourile de filmare, colegii ei au ținut să ii transmită cele mai calde și frumoase urări și felicitări pe contul ei de socializare. Unul dintre mesajele de suflet a venit de la renumitul actor Cüneyt Mete, care a jucat rolul unchiului ei, Orhan, în serialul Totul pentru familia mea și care a îndrăgit-o enorm că pe propria lui fiica.

„Astăzi este ziua prințesei mele! La mulți ani! Mă bucur că te am! Te iubesc atât de mult frumusețe!”, a scris Cüneyt Mete.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.