La mulți ani, Burak Ozcivit! Ce vârstă a împlinit celebrul actor și unde a ales să își petreacă ziua de naștere alături de soția sa, Fahriye Evcen!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 ian 2022, 17:20
video Foto(5)

Îndrăgitul actor Burak Ozcivit și-a sărbătorit recent ziua de naștere! Iată unde a fost surprins alături de frumoasă lui soție!

Burak Ozcivit este considerat unul dintre cei mai talentati și carismatici actori ai momentului în Turcia. Acesta și-a construit carieră în actorie pas cu pas, reușind în câțiva ani, de la primele sale apariții să urce în topul celor mai apreciați actori turci.

După marele succes de care s-a bucurat datorită rolului principal din serialul Dragoste infinită, Burak Ozcivit a fost cooptat într-un alt proiect de amploare, un serial istoric, "Kuruluș Osman" ("Osman Întemeietorul"), care se află în prezent la cel de-al treilea sezon.

Recent îndrăgitul actor și-a sărbătorit ziua de naștere alături de superbă lui soție, departe de Istanbul.

La mulți ani, Burak Ozcivit! Ce vârstă a împlinit celebrul actor!

În ultima perioada s-a confruntat cu o plângere penală făcută de câțiva colegi de platou care l-au acuzat că le-ar fi adresat injurii în timpul filmărilor, Burak Ozcivit s-a prezentat în instanța la o prima înfățișare și speră că totul să se rezolve în favoarea sa.

Citeste si: Burak Ozcivit, primele declarații după ce s-a zvonit că e pe cale să divorțeze de soția sa, Fahriye Evcen!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În ciuda tuturor acestor probleme, Burak Ozcivit a reușit să se detașeze și să se bucure de vacanță binemeritată de sfârșit de an. Pe dată de 24 decembrie, celebrul actor a împlinit 37 de ani și a decis să plece câteva zile departe de Istanbul, alături de soția sa pentru a sărbători.

Potrivit viatacuaromadecafea.com, frumoasa Fahriye Evcen i-a urat „La mulți ani, iubitul meu!„ și pe contul lui de socializare.


În urmă cu câteva zile cei doi soți au fost surprinși de paparazzi și întrebați dacă au planuri de Revelion, iar Burak a răspuns că nu vor pleca din Istanbul, ci vor petrece alături de cei dragi acasă.

Citeste si: Celebrul Burak Ozcivit riscă o pedeaspă cu închisoarea, după ce a fost acuzat de injurii de catre colegi de platou din noul lui proiect! Ce se va întâmpla cu îndrăgitul actor!