La mulți ani, Cüneyt Mete, Orhan Eren din serialul "Totul pentru familia mea"!

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 09 sep 2024, 15:26

Mesajul emoționant al soției și colegei sale, Şeyma Korkmaz

 Cüneyt Mete, actorul care da viață personajului Orhan Eren în serialul "Totul pentru familia mea", împlinește astăzi 54 de ani. Prima care a ținut să îl felicite a fost soția sa, Şeyma Korkmaz, actrița care s-a alăturat distribuției de excepție în rolul Süreyya.

Citește și: Cüneyt Mete, care dă viață personajului Orhan în serialul Totul pentru familia mea, schimbare uluitoare de look! Celebrul actor și-a surprins chiar și soția cu noua lui înfățișare

La mulți ani, Cüneyt Mete

"La mulți ani, iubirea mea",  este mesajul pe care frumoasa actriță l-a postat pe contul sau de socializare, alături de câteva instantanee din viața cuplului. Cei doi actori s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului < Beni Affet > și s-au căsătorit în 2019. În ciuda diferenței de vârstă, de 18 ani, cei doi par mai îndrăgostiți ca niciodată, lucru pe care l-au observat și aplaudat și internauții.

Citește și: În această seară, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, Omer nu scapă de probleme

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

"La mulți ani fericiți și sănătoși! Sunteți foarte frumoși împreună", "Va completați unul pe celălalt", "Fie că dragostea voastră să dureze pentru totdeauna", "Un cuplu adorabil"  sunt doar câteva dintre sutele de mesaje cu urări de bine pentru celebrul actor.

Pe Cüneyt Mete îl puteți urmări în fiecare seară, de luni până vineri, de la ora 20.00, în producția "Totul pentru familia mea", difuzată la Kanal D.

Celebrul actor da viață empaticului Orhan Eren, un om cu suflet mare care muncește zi de zi pentru a-i face fericiți pe cei din jurul sau.

SURSA poze:  https://www.instagram.com/p/C_q6N_ZsKlo/?img_index=1

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.