La mulți ani, Dan Negru! Prezentatorul TV împlinește astăzi 53 de ani: „Îmi privesc fotografiile vechi”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 09 mar 2024, 21:29

La mulți ani, Dan Negru! Prezentatorul TV împlinește astăzi 53 de ani: „Îmi privesc fotografiile vechi”

Sursa: Dan Negru Instagram

Prezentatorul TV Dan Negru împlinește astăzi 53 de ani. Acesta este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori din România, fiind recunoscut pentru stilul său dinamic și carismă.

Dan Negru este un prezentator de televiziune, cunoscut pentru activitatea sa în industria de divertisment. De-a lungul timpului, acesta s-a remarcat prin modul său carismatic de prezentare, fiind gazda unor emisiuni populare în România.

Dan Negru împlinește astăzi 53 de ani. La mulți ani!

Dan Negru s-a născut la data de 23 februarie 1971, iar astăzi împlinește frumoasa vârstă de 53 de ani. Vedeta nu s-a putut abține și a postat o fotografie cu el din copilărie, alături de un mesaj emoționant:

„Îmi privesc fotografiile vechi. Un băiețaș poartă numele meu...” a scris Dan Negru, într-o postare pe pagina sa de Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Dan Negru (@negru_dan)

Citește și: Dan Negru, reacție după ce interviul lui Carlson Tucker cu Putin a devenit cel mai vizionat din istorie: „Social media, podcasturile vor fi ținta politicienilor”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dan Negru, zeci de ani de carieră în televiziune

Dan Negru este denumit de mass-media din România și Republica Moldova drept "Regele Audiențelor" în virtutea recordurilor de audiență tv pe care le-a înregistrat de-a lungul anilor în cele două țări.

În prezent cunoscut pentru show-ul „Jocul cuvintelor”, de la Kanal D, Dan Negru are o carieră solidă și a fost prezent pe micul ecran pentru o perioadă îndelungată.

Acesta continuă să rămână o prezență desăvârșită, fiind încă de la începuturile sale în domeniu, o prezentă carismatică, prin prisma emisiunilor sale.

Acesta a fost gazda emisiunii "Te pui cu blondele?", care a implicat concurenți să răspundă la întrebări puse de blonde.

Citește și: Cum arăta Dan Negru pe vremea când lucra la radio. Puțină lume și-l amintește în această ipostază| FOTO da

O altă emisiune celebră a fost „Adevărul gol-goluț”, unde subiectele discutate erau adesea provocatoare și sincere.

Mai amintim și „Next Star”, „Plasa de Stele” și ultimul, dar nu cel din urmă, „Revelionul cu Dan Negru”.

Pe lângă cariera sa în televiziune, Dan Negru a fost implicat și în alte activități, inclusiv în afaceri și producții media. Mai mult, prezentatorul rămâne extrem de activ și în mediul online, unde a adunat o comunitate de peste 100.000

de urmăritori.