La mulți ani de 8 Martie 2023: Mesaje, urări, imagini cu text și felicitări pentru Ziua Femeii

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 03 mar 2023, 13:34
La mulți ani de 8 Martie 2023 Foto(6)

La mulți ani de 8 Martie 2023

Sursa: Unsplash

La mulți ani de 8 Martie 2023. Luna martie este cea în care se celebrează eleganța, iubirea, gingășia și puterea femeilor din întreaga lume, iar acestea sunt mesaje, urări, felicitări și imagini cu text cu care să vă surprindeți doamnele speciale.

La mulți ani de 8 Martie 2023. După Mărțișor se sărbătoresc femeile. La data de 8 martie, domnii le vor arăta aprecierea doamnelor speciale din viața lor, iar aceste sunt cele mai frumoase mesaje, urări, felicitări și imagini cu text pe care să le trimiteți.

Citește și: 8 Martie 2023: Ce se sărbătorește, de fapt, în această zi: Ziua Femeii sau Ziua Mamei?

Mesaje, urări și felicitări pentru Ziua Femeii

Astăzi este ziua perfectă pentru a spune că sunt mândru de tine și atât de norocos că am o doamnă instituțională ca tine în viața mea. La mulți ani!

Tot ce îmi doresc în această zi specială este să nu încetezi niciodată să visezi și să nu pierzi niciodată speranța.

Sa lupți mereu pentru drepturile tale! La mulți ani de 8 Martie!

Dragă, tu ești sursa mea de inspirație. Îți mulțumesc că ai fost cel mai puternic sprijin al meu. Un 8 Martie frumos să ai!

Îți mulțumim că ai avut mereu grijă de noi! Știi să dăruiești, iubești și ești suficient de puternică pentru a ne tolera defectele.

Îți mulțumim pentru orice faci pentru noi. La mulți ani de 8 Martie!

În timp ce lucrai din greu pentru a fi cea mai bună fiică, cea mai bună soție, cel mai bun angajat, ai muncit foarte mult și pentru a fi o super mamă. Te iubesc pentru tot! La mulși ani de 8 Martie!

Îți mulțumesc pentru că ai fost sursa mea de educație, inspirație, dragoste și totul.

Ești supereroina mea. 8 Martie fericit, mamă!

Fiecare casă, fiecare inimă, fiecare sentiment, fiecare moment de fericire este incomplet fără tine. Doar tu poți completa această lume. Felicitări de 8 Martie!

Nu ești doar sora mea, ci și mentorul și prietena mea, iar în această zi a femeii, îți doresc tot binele din lume și realizarea obiectivelor tale din viață.

De-a lungul anilor, ți-am împărtășit atât de multe, atât amare, cât și dulci. Ai fost o astfel de prietenă pentru mine, ajutându-ma în toate privințele, și tot ce vreau să spun astăzi este că te am mereu în inima mea. La mulți ani de 8 Martie!

Te iubesc. Indiferent prin ce trecem, oricât de mult ne certam, știu că, în cele din urmă, vei fi mereu acolo pentru mine.

La mulți ani de 8 Martie!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

O femeie este mult mai mult decât doar o ființă umană. Ea are puterea lui Dumnezeu de a crea o viață, de a face față atâtor dureri și cumva ajunge să fie întotdeauna cea mai puternică. La mulți ani!

Fii cine ești și spune ce simți. Noroc pentru mine că te am pe tine! Contezi foarte mult în viața mea! La mulți ani de 8 Martie!

Ești dragostea mea, ești sursa mea, ești puterea mea. Mulțumesc ca ești atât de minunată! La mulți ani de Ziua femeii!

Doar o femeie puternică și frumoasă ca tine poate extrage puterea din toate necazurile și obstacolele. Sunt mândru de tine! La mulți ani de Ziua Femeii!

Citește și: Ziua Femeii 2023: Activități speciale și frumoase pe care le poți face cu iubita sau soția ta

Imagini cu text pentru Ziua Femeii

Citește și: Ziua Femeii 2023: Mesaje, urări și felicitări pentru 8 martie 

Sursa: vulping.ro