La mulți ani de Sf. Alexandru 2023! Mesaje, urări şi felicitări pentru sărbătoriți

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 29 aug 2023, 23:13
Peste 2,2 milioane de români își celebrează onomastica la data de 30 august 2023, atunci când este prăznuit Sfântul Alexandru, ”protectorul omenirii”
Sursa: Pexels.com

Peste 2,2 milioane de români își celebrează onomastica la data de 30 august 2023, atunci când este prăznuit Sfântul Alexandru, ”protectorul omenirii”.

În calendarul creștin ortodox, ziua de 30 august este trecută cu o cruce neagră, în această zi find pomenit Sfântul Alexandru, iar în această zi, peste 2 milioane de persoane își celebrează onomastica. Iată cele mai frumoase mesaje, urări și felicitări pentru sărbătoriții zilei.

Citește și: Calendar Ortodox 29 august 2023: Sărbătoare cu cruce roșie marți! Ultima sărbătoare din acest an bisericesc

La mulți ani de Sf. Alexandru 2023! Mesaje pentru sărbătoriții zilei 

E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristeţe, când tot ce a fost greu ţi se pare uşor. La mulţi ani!

Un munte de sănătate, o mare de iubire şi un ocean de fericire!

Îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire!

Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale, să răsară mereu câte-o rază de soare care să îți aducă fericire şi bucurie! Să ai parte de multă sănătate, să ai sufletul curat şi toate dorințele să ţi se împlinească! La mulți ani!

De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorințele! La mulți ani, Alex!

Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un călduros "La mulți ani"! Să aveți parte de multă sănătate, multe realizări şi tot ce vă doriți lângă cei dragi!

Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, iți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămâna de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire! La mulți ani, Alexandru/a!

De ziua numelui iți doresc şi nu numai, tot ce-mi doresc mie! Să fii sănătos, bogat şi cumpătat! Femeile să curgă ca berea şi vinul! La mulți ani!

Îți urez "La mulți ani", pentru că porți acest nume, şi fie ca Sfântul Alexandru, al cărui nume îl porți, să-şi coboare ochii asupra ta şi să iți dăruiască fericirea dorită şi liniștea interioară.

La Mulți Ani! Să se spargă conducta fericirii pe strada vieții tale!

Cu ocazia zilei de nume, iți doresc un munte de sănătate, o mare de iubire şi un ocean de fericire!

Ne gândim cu toții la tine şi, pentru ca astăzi este o zi specială, iți urăm un sincer "La mulți ani"!

Citește și: Paștele ortodox și catolic 2024: Pe ce dată pică Învierea Domnului anul viitor?

La mulți ani de Sf. Alexandru 2023! Urări şi felicitări pentru sărbătoriți

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

La mulți ani! Să ai parte de multă IUBIRE, FERICIRE și, mai ales, SĂNĂTATE!

Sfântul căruia îi purtați numele să vă ocrotească în fiecare zi, să vă aducă liniște şi pace şi să nu lase ca speranța să se stingă din sufletul dumneavoastră! La mulți ani cu împliniri şi momente frumoase în viitor!

 

La mulți ani și Sfântul Alexandru să te călăuzească mereu! 
Să-ți dea Domnul sănătate, judecată înțeleaptă, viață lungă și ce doreșți să se-împlinească!

 

Îți urez „La mulți ani”, pentru că porți acest nume, și fie că Sfântul Alexandru, al cărui nume îl porți, să-și coboare ochii asupra ta și să iți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.

La Mulți Ani! Sfântul Alexandru să-ți dea sănătate și putere să lupţi pentru idealurile tale. Să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii și fericire alături de familie și cei dragi.

Cu ocazia Sfântului Alexandru, îți doresc multă sănătate, fericire și nu în ultimul rând multă bucurie în viată! Să fii iubit și să ai parte numai de lucruri frumoase!

Cu ocazia sărbătoririi numelui, primește un călduros LA MULȚI ANI, multă sănătate multe realizări și tot ce va doriți lângă cei dragi.

Sufletul tău să vibreze în armonie și pace, iubirea să te primească în brațele-i pline de căldura și duioșie, iar norocul să te urmeze oriunde. La mulți ani, de Sf. Alexandru!

Iți urez La mulți ani și fie că Sfântul Alexandru să-și coboare ochii asupra ta și să iți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.

De ziua numelui tău, cele mai frumoase dorințe să devină realitate. La mulți ani!

Să ai parte de sănătate, multe realizări și să te bucuri de această zi frumoasă mereu! La mulți ani, de ziua numelui!

Fie că sfinții ce te protejează să-ți aducă mult noroc, fericire și împliniri. Să ai o zi minunată!

Citește și: Calendar Ortodox 28 august 2023: Ce sărbătoare este luni? Sfântul ce îi protejează pe cei ce vor să se salveze din patima băuturii

Sursa: ego.ro