La mulți ani de Sf. Gheorghe 2023: Mesaje, urări și felicitări

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 18 ian 2024, 01:55
La mulți ani de Sf. Gheorghe 2023: Mesaje, urări și felicitări
Sursa: PixaBay

La mulți ani de Sf. Gheorghe 2023. Duminică, 23 aprilie, persoanele ce îi poartă numele Sfântului Gheorghe își vor celebra onomastica, iar acestea sunt cele mai frumoase mesaje pe care să le trimiți sărbătoriților.

La mulți ani de Sf. Gheorghe 2023. Dacă vrei să îi surprinzi pe sărbătoriții ce îi poartă numele Sfântului Gheorghe, la data de 23 aprilie 2023, aici este o listă care conține cele mai inspirate mesaje, urări și felicitări pentru persoanele dragi.

Citește și: Sf. Gheorghe 2023: Pe ce dată pică sărbătoarea în acest an?

Mesaje de Sf. Gheorghe 2023 

În România există peste 900.000 de persoane ce își celebrează onomastica la data de 23 aprilie, atunci când este sărbătorit Sf. Gheorghe 2023. Am realizat o listă care să cuprindă cele mai frumoase mesaje pentru persoanele dragi ce îi poartă numele Sfântului Gheorghe sau nume derivate din acesta. 

Iată câteva sugestii pentru a îți surprinde apropiații în această zi sfântă.

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani! 

Cu ocazia zilei Sfântului tău, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un călduros „La multi ani”, multă sănătate, multe realizări și tot ce vă doriți lângă cei dragi.

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sf. Gheorghe cât mai frumoasă!

Să ai parte de sănătate, multe realizări și să te bucuri de aceasta zi frumoasă mereu! La mulți ani, de Sfântul Gheorghe!

Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese și realizări. Sfântul Gheorghe al cărui nume îl porți să te ocrotească și să te călăuzească mereu. La Mulți Ani!

Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunată și un an plin de realizări. La mulți ani de ziua numelui!

Dragă Gheroghe, de ziua numelui tău îţi dorim un sincer “LA MULŢI ANI” să ai parte de mulţi bani, sănătate şi voie bună.

Petrecere frumoasă alături de cei dragi!

Citește și: Noaptea Muzeelor 2023: Când are loc evenimentul și în ce orașe se organizează

Urări de Sf. Gheorghe 2023

Anual, credincioșii îl sărbătoresc pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, purtătorul de biruință, la data de 23 aprilie, iar acestea sunt cele mai frumoase urări prin care putem să ne transmitem gândurile bune sărbătoriților.

La mulţi ani şi fie ca Sfântul Gheorghe să te călăuzească mereu!

În zi de mare sărbătoare a Ortodoxiei, pentru că porţi numele Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, îţi urez multă sănătate şi fericire!

Să-ţi dea Domnul sănătate, judecată înţeleaptă, viaţă lungă pământească, ce doreşti să se-mplinească!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

La mulţi ani! Fie ca Sfântul Gheorghe să te călăuzească mereu!

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

Îţi urez La mulţi ani, pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul Gheorghe pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.

Tot ce-ţi doreşti, tot ce-ţi lipseşte şi-ţi foloseşte, sănătate, prieteni adevăraţi, şi multă bucurie!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sf. Gheorghe cât mai frumoasă!

Liliac înflorit îți doresc să fii cât mai iubit și să ai cea mai minunată zi de onomastică. La mulți ani Gheorghe! 

De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui. La mulți ani, Gheorghiță!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sf. Gheorghe cât mai frumoasă!

Citește și: Astăzi, la Kanal D2, de la ora 18:00, în serialul “Instinct de mama”, Emre, îndrăgostit de Hicran?

Felicitări de Sf. Gheorghe 2023

La mulți ani! Așa cum soarele luminează pentru toată omenirea așa și tu ne luminezi nouă viața. Fie-vă viața senină ca răsăritul de soare, iar sufletul mereu curat și tânăr ca roua de pe flori. O zi de neuitat care să țină o viață!

Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii !LA MULȚI ANI!

Zâmbește și s-aveți parte de toată distracția și emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare și prietenie.

De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui. La mulți ani, Gheorghița!

Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La mulți ani, Gheorghe!

În zi de mare sărbătoare a Ortodoxiei îţi urez multă sănătate şi fericire. La mulţi ani de Sf. Gheorghe.

De ziua numelui tău îţi doresc să ai parte de succes, împliniri şi sănătate. Sfântul Gheorghe al cărui nume îl porţi să te ocrotească şi să te călăuzească în viaţă. La mulţi ani!

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

Cu ocazia sărbătoririi numelui primiţi un călduros La Mulţi Ani, sănătate, multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi!

Să ai parte de sănătate, multe realizări şi să te bucuri de această zi frumoasă mereu! La mulţi ani, de Sfântul Gheorghe!

Citește și: Prognoza meteo ANM miercuri, 19 aprilie 2023. Meteorologii anunță ploi pe tot parcursul zilei în mai multe regiuni din țară

Sursa: ziarulunirea.ro

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.