La mulți ani de Sf. Nicolae 2023! Mesaje, urări și felicitări pentru cei care își sebează ziua de nume

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 04 dec 2023, 11:26

Cele mai frumoase mesaje pentru sărbătoriții zilei

Sursa: Unsplash

Sfântul Nicolae este așteptat adesea de cei mici pentru cadourile aduse de moșul, însă este o zi specială și pentru cei ce își sărbătoresc onomastica în această zi.

Sfântul Nicolae este celebrat la data de 6 noiembrie, iar în această zi, peste 800.000 de români își celebrează onomastica, motiv pentru care v-am pregătit cele mai frumoase mesaje, urări și felicitări pentru sărbătoriți. Cel mai frumos sentiment pentru cei ce își celebrează onomastica este să citească iubirea ce poate fi transmisă prin intermediul mesajelor, iar acestea sunt ideale pentru a îi face pe cei ce își serbează ziua de nume de Sfântul Nicolae să se simtă speciali.

Mesaje pentru românii ce își celebrează onomastica de Sfântul Nicolae

Data de 6 decembrie 2023 este ideală pentru a ne împărtăși iubirea și aprecierea față de persoanele ce își serbează onomastica în ziua în care este pomenit Sfântul Nicolae, iar modul perfect de a face asta este printr-un mesaj, urare sau felicitare în care să vă exprimați toate gândurile bune pe care le aveți pentru sărbătoriți.

Iată cele mai frumoase mesaje pentru cei peste 800.000 de români ce își celebrează onomastica de Sfântul Nicolae.

„Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiți un călduros La Mulți Ani, multă sănătate, multe realizări și tot ce vă doriți lângă cei dragi.”

„Dragă Moş Nicolae, te rog să aduci sănătate şi fericire familiei şi prietenilor mei. Mulţumesc. La Mulţi Ani!”

„De Moş Nicolae este momentul în care ceea ce ne dorim devine realitate! Dacă eşti sănătos, fericit, înconjurat de cei dragi, atunci Moş Nicolae a venit deja.”

Citește și: Cadouri care nu se oferă de Moș Nicolae. Ele aduc doar ghinion și lacrimi amare

„Felicitări dragul meu cu ocazia acestei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, fericit și bucuros. La mulți ani în cântec de clopoței de bucurie!”

„Îți doresc o oră de liniște, o zi de pace, o săptămână de soare, un an de iubire, un veac de sănătate și un mileniu de bani.

La Mulți Ani!”

„Îți doresc ca de Sfântul Nicolae să ți se împlinească o parte din vise, celelalte să ți le împlinească Moș Crăciun!”

„La mulți ani, Nicolae… în viață să te împiedici de un bolovan de NOROC, să calci într-o baltă de FERICIRE, să te stropești din cap până în picioare cu IUBIRE și să fii SĂNĂTOS!”

„Felicitări dragul meu cu ocazia acestei zile.

Îți urez să fii mereu sănătos, fericit și bucuros. La mulți ani în cântec de clopoței de bucurie!”

„La mulți ani și mult noroc în această zi specială. Îți dorim să ți se îndeplinească toate dorințele. Sănătate și numai bucurii!”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Felicitări pentru sărbătoriții zilei de 6 decembrie 

Din adâncul sufletului iți doresc ca anii ce se scurg sa treacă precum razele soarelui mângâie o trestie umeda și bătută de vânt, precum iubirea alină sufletele suferinde. Să fii fericită si mereu însoțită de cei care merită să te iubească. La mulți ani!

De Sfântul Nicolae, fie ca cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seara magică, iar fericirea să te ia în brațele ei în acest moment special!

O zi specială pentru un prieten deosebit. La mulți ani de ziua numelui tău!

De Moş Nicolae este momentul în care ceea ce ne dorim devine realitate! Dacă eşti sănătos, fericit, înconjurat de cei dragi, atunci Moş Niculae a venit deja!

La mulți ani! Draga mea, lasă razele de bucurie să pătrundă în casa ta, melodia fericirii să răsune în viața ta, iar lumina zâmbetului tău să-ți ghideze calea spre succes. Te iubesc!

Citește și: Rugăciune către Sfântul Nicolae. Cum să te rogi pe 6 decembrie pentru sănătate, fericire și noroc

Felicitări, dragul meu, cu ocazia aceastei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, fericit și bucuros. La mulți ani în cântec de clopoței de bucurie!

Fie ca ziua onomastică sa fie la fel de însorită precum zâmbetul tău și la fel de frumoasă precum chipul tău!

La mulți ani, copil frumos. Sper ca Moș Nicolae să-ți umple ghetuțele cu tot ceea ce ți-ai dorit!

În ziua Sfântului Nicolae vă doresc sincer fericire strălucitoare și un drum bun spre succes, împlinirea dorințelor și a speranțelor, fericire incredibilă în viață și dragoste adevărată, sănătate și confort în casă.

De Sfântul Nicolae să vă amintiți că minunile se petrec tot timpul. Fiți fericiți!