La mulţi ani de Sf. Nicolae 2023: Mesaje, urări şi felicitări pentru Nicolae, Nicu, Nicoleta şi Nicole!

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 06 dec 2023, 12:13

Cele mai frumoase gânduri de împărtășit cu sărbătoriții zilei

Sursa: Unsplash

Peste 800.000 de români își celebrează onomastica la data de 6 decembrie, atunci când este pomenit Sfântul Nicolae. La mulţi ani de Sf. Nicolae 2023: V-am pregătit o serie de mesaje, urări şi felicitări pentru Nicolae, Nicu, Nicoleta şi Nicole!

Data de 6 decembrie este o zi foarte specială pentru românii ce își celebrează onomastica în ziua în care este pomenit Sfântul Nicolae, purtându-i numele acestuia sau diferite derivate ale numelui.

Mai jos găsiți o serie de mesaje, urări și felicitări cu La mulți ani de Sf. Nicolae! 

Pentru românii ce își sărbătoresc ziua de nume la data de 6 decembrie 2023, am pregătit o listă are să cuprindă cele mai frumoase mesaje, prin care să vă exprimați dragostea și aprecierea față de cei dragi.

Mesaje pentru sărbătoriții zilei

„La mulți ani, Nicolae… în viață să te împiedici de un bolovan de NOROC, să calci într-o baltă de FERICIRE, să te stropești din cap până în picioare cu IUBIRE și să fii SĂNĂTOS!”

„La mulți ani și mult noroc în această zi specială. Îți dorim să ți se îndeplinească toate dorințele. Sănătate și numai bucurii!”

„Ne gândim cu toții la tine și pentru că astăzi este o zi specială îți urăm un sincer La Mulți Ani!”

„O zi specială pentru un coleg deosebit. La mulţi ani de ziua numelui tău!”

„Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului numai bine. La mulți ani, Nicoleta!”

„Să ai parte de sănătate, multe realizări și să te bucuri de această zi frumoasă mereu! La mulți ani, de ziua numelui!”

„Sper ca Moș Nicolae să-ți umple ghetuțele cu tot ceea ce ți-ai dorit”!

Citește și: Ce nu este bine să faci pe 5 decembrie 2023, în Ajunul Sf. Nicolae. Tradiții și obiceiuri

„Sper ca ziua numelui tău să îți aducă multe motive de a sărbători. La mulți ani!”

„Sper ca sărbătoarea Sfântului Nicolae să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire şi mai ales… multă dragoste!”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Sufletul tău să vibreze în armonie și pace, iubirea să te primească în brațele-i pline de căldură și duioșie, iar norocul să te urmeze oriunde. La mulți ani, de Sf. Nicolae!”

„Un trandafir, o floare și-o rază de soare să-ți lumineze inima în această zi deosebită. LA MULȚI ANI!”

Urări pentru cei ce își serbează onomastica la data de 6 decembrie 2023

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului numai bine. La mulți ani!

O zi specială pentru un om deosebit. La mulţi ani de ziua numelui tău!

Fie ca Sf. Nicolae să te protejeze de necazuri și griji și să fie mereu acolo în vremuri dificile! Fie ca el să-ți aducă mântuirea! Felicitări de ziua numelui!

Astăzi este o zi luminoasă care îți promite începuturi prospere – onomastica ta! Fie ca Ziua Sfântului Nicolae Făcătorul de Minuni să te lumineze și să-ți ofere bucurie și protecție!

Fie ca Sfântul tău ocrotitor Nicolae să-ți aducă fericire, bucurie și să-ți deschidă ușa către un destin minunat!

Fie ca vigoarea, sănătatea și pacea să fie cu tine pentru totdeauna. Fie ca fiecare clipă să fie strălucitoare și să trăiești într-un paradis care se numește fericire! Felicitări de ziua numelui Nicolae!

Fie ca inima ta să se deschidă astăzi și să glorifici sfântul tău ocrotitor – Sf. Nicolae! Îți dorim credință, forță, bucurie și noroc!

Astăzi ușile spre fericirea infinitului sunt deschise. Astăzi ușile spre toate problemele sunt închise. Marele Făcător de Minuni să-ți dea fericire și să-ți ofere darurile magice ale lumii de ziua numelui tău!

Nicolae! De ziua numelui, îți urez mai multă dragoste, noroc, sănătate și longevitate! Lasă casa să fie plină de prosperitate, iar cei dragi să te iubească, aprecieze și înțeleagă.

Vă dorim ca norocul să vă însoțească mereu și ca tot ceea ce este conceput să se împlinească rapid și la timp. Fericire și la mulți ani de ziua numelui!

Nicolae, te felicităm cu ocazia onomasticii tale și îți dorim să trăiești fericit pentru totdeauna în dragoste, onoare și respect din partea celor dragi și a colegilor.