La mulți ani de Sfânta Maria. Mesaje și felicitări pe care le poți transmite celor care își sărbătoresc onomastica pe 8 septembrie

Autor: Sara Andreescu
Actualizat: 06 iun 2023, 07:50

Mesaje La mulți ani Sf Maria

Sursa: PixaBay

Mesaje și felicitări cu La mulți ani de Sfânta Maria. Cele mai frumoase urări pe care le poți transmite celor care își sărbătoresc onomastica pe 8 septembrie!

Mesaje și felicitări cu La mulți ani de Sfânta Maria pe care le puteți trimite celor care poartă numele de Maria, Marin sau derivate ale acestora și care își sărbătoresc onomastica pe 8 septembrie.

Aproximativ 2.2 milioane de români își vor sărbători joi ziua de nume, ocazie cu care am pregătit o selecție cu cele mai frumoase urări care să vă inspire atunci când veți trimite mesaje de La mulți ani de Sf Maria 2022 celor dragi. 

Citeste si: Mesaje Sfânta Maria Mică 2022. Ce urări să transmiți pe 8 septembrie, atunci când se sărbătorește Nașterea Maicii Domnului 

Mesaje LA MULȚI ANI de Sf Maria 

Aproximativ 2. 2 milione de români își serbează onomastica pe 8 septembrie, dată la care pică Sfânta Maria Mică (așa cum este denumită sărbătoarea nașterii Maicii Domnului, iar cu ocazia aceasta am pregătit pentru voi o selecție cu cele mai frumoase felicitări și mesaje de „La mulți ani!” de Sf Maria. 

Indiferent de metoda prin care veți alege să le adresați, sperăm ca aceste urări să vă inspire joi, atunci când veți trimite mesaje sau felicitări celor dragi care poartă acest nume! 

„Cu ocazia acestei minunate zile de naștere îți doresc ție, dragă Maria/ Marin tot ce este mai bun pe acest pământ și multă multă sănătate. La mulți ani!„

„Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alatur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate.

La mulți ani!„

„Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un călduros La multi ani, multă sanatate, multe realizari si tot ce vă doriți lângă cei dragi.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: VIDEO Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat? Momentul în care a ales să îi spună adevărul. „S-a panicat, mi-a spus să mă fac bine.”

Mesaje și felicitări de Sfânta Maria 

„Îti urez La mulți ani pentru că porți acest nume și fie ca Sfânta Maria, al carei nume îl porți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.„

„De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate și să ti se îndeplinească toate dorințele. 

„De ziua numelui tău, îți doresc ca toate lucrurile bune și frumoase să te copleșeasca și să strălucească în calea ta către fericire și succes. La mulți ani!„

„Ziua numelui să-ţi fie plină de realizări şi să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viaţa ta! La mulţi ani!„ 

„Ziua numelui să-ţi fie plină de realizări şi să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viaţa ta!„ 

Care este semnificația numelui Maria 

Maria este unul dintre cele mai întâlnite şi mai frumoase nume, deoarece astfel s-a numit Maica Domnului, Fecioara Maria, mama cea după trup a Mântuitorului nostru, Domnul Iisus Hristos. Maica Domnului este pentru creştini icoana dragostei fără sfârşit, ea rugându-se fără încetare pentru noi, oamenii. Este o pildă vie de sfinţenie, de bunătate şi smerenie. 

Maria este unul dintre cele mai întâlnite şi mai frumoase nume, deoarece astfel s-a numit Maica Domnului, Fecioara Maria, mama cea după trup a Mântuitorului nostru, Domnul Iisus Hristos. Maica Domnului este pentru creştini icoana dragostei fără sfârşit, ea rugându-se fără încetare pentru noi, oamenii. Este o pildă vie de sfinţenie, de bunătate şi smerenie, potrivit doxologia.ro. 

Maria  - din ebraică:  cea iubită cea îndrăgită, acest nume fiind cel mai răspândit şi mai drag nume folosit de credincioşii ortodocşi.

Citeste si: Pe ce dată este Sfânta Maria în 2022. Ce e interzis să faci în această zi de mare sărbătoare

Pentru orice fată sau femeie este o binecuvântare să poarte acest sfânt nume, ce arată dragoste, ocrotire şi smerenie, căci doar cel simplu, iubitor şi smerit poate fi îndrăgit şi iubit de cei din jur.  "Iubirea! Este aripa dăruită de Dumnezeu sufletului pentru a urca până la El." -  Michelangelo Buonarotti. 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.