La mulți ani de Sfântul Gheorghe! Mesaje, urări și felicitări pentru 2024

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 22 apr 2024, 12:01
la multi ani de sfantul gheorghe Foto(7)

La mulți ani tuturor românilor ce își celebrează onomastica la data de 23 aprilie 2024, de Sfântul Gheorghe!

Sursa: Unsplash

Sfântul Gheorghe este pomenit în fiecare an la data de 23 martie, iar peste un milion de români își celebrează onomastica.

Peste un milion de români își celebrează onomastica la data de 23 aprilie 2024, atunci când în calendarul creștin ortodox este prăznuit Sfântul Gheorghe. În asemenea zile importante este ideal să îi facem pe sărbătoriți să se simtă apreciați și iubiți, iar mesajele, urările și felicitările sunt modul ideal pentru a realiza acest lucru. Iată cele mai frumoase urări pentru sărbătoriții zilei de 23 aprilie 2023.

Mesaje de la mulți ani pentru Sfântul Gheorghe 2024

Felicitări cu ocazia acestei zile, îţi urez să fii mereu sănătos, energic şi plin de bucurie. La mulţi ani, George!

De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La mulţi ani!

Fie ca această zi să-şi deschidă poarta unui viitor plin de succese şi realizări.

Sfântul Gheorghe al cărui nume îl porţi să te ocrotească şi să te călăuzească mereu. La Mulţi Ani!

De ziua numelui tău îţi doresc să ai parte de succes, împliniri şi sănătate. Sfântul Gheorghe al cărui nume îl porţi să te ocrotească şi să te călăuzească în viaţă. La mulţi ani!

Dragă George, de ziua numelui tău îţi dorim un sincer La Mulţi Ani, să ai parte de mulţi bani, sănătate şi voie bună.

Petrecere frumoasă alături de cei dragi!

Citește și: Sf. Gheorghe în 2024: Pe ce dată pică în acest an sărbătoarea? Aproape 1 milion de români își serbează onomastica

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un călduros La Mulţi Ani, sănătate, multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi!

Să ai parte de sănătate, multe realizări şi să te bucuri de această zi frumoasă mereu! La mulţi ani, de Sfântul Gheorghe!

Fie ca această zi să-ţi deschidă poarta unui viitor plin de succese şi realizări. Sfântul Gheorghe al cărui nume îl porţi să te ocrotească şi să te călăuzească mereu. La Mulţi Ani!

Felicitări și imagini de Sfântul Gheorghe

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Mesaje creștine de Sf. Gheorghe

La Mulți Ani de Sfântul Gheorghe! Să ai parte de o zi plină de sărbătoare alături de cei dragi, să fii înconjurat de iubire și bucurie, și să ai parte de un an plin de realizări și fericire!

Să ai parte de pace și armonie în sufletul tău, iar Sfântul Gheorghe să îți aducă liniște și echilibru în viața ta!

Să ai parte de momente de recunoștință și mulțumire pentru tot ceea ce ai și pentru toți oamenii frumoși din viața ta, în ziua Sfântului Gheorghe și în tot restul anului!

Să îți găsești mereu inspirație în valorile și virtuțile pe care Sfântul Gheorghe le-a reprezentat și să le pui în practică în viața ta de zi cu zi!

Să fii un model de justiție și corectitudine, așa cum Sfântul Gheorghe a fost un apărător al dreptății și adevărului!

Să primești binecuvântarea sănătății și să fii într-o formă fizică și mentală bună, așa cum Sfântul Gheorghe a fost un luptător curajos!

Să fii înconjurat de prieteni adevărați și de oameni înțelepți, care să îți ofere sfaturi înțelepte și susținere în momentele dificile!

Să fii un om bun și să ai grijă de cei mai vulnerabili din jurul tău, așa cum Sfântul Gheorghe a fost cunoscut pentru compasiunea sa față de săraci și nevoiași!

Urări scurte pentru sărbătoriți

Dragă Georgeta, îți doresc o zi onomastică nemaipomenită și să fii din ce în ce mai mult iubită. La mulți ani!

La Mulţi Ani, Gheorghe, şi sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieții tale!

Cu ocazia zilei Sfântului tău, îţi doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

La mulți ani Georgiana! Ceea ce îți dorești să ți se îndeplinească și să fii iubită!

Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii !LA MULȚI ANI!

De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele. La mulți ani!

Să ai o zi frumoasă. Să te bucuri de numele pe care-l porți, să fii fericit şi binecuvântat. La Mulți Ani!

Sufletul tău să vibreze în armonie și pace, iubirea să te primească în brațele-i pline de căldură și duioșie, iar norocul să te urmeze oriunde. La mulți ani, de Sf. Gheorghe!

Ce nume sărbătorim de Sf. Gheorghe

Peste un milion de români își celebrează onomastica în ziua în care este pomenit Sfântul Gheorghe, iar dintre aceștia, 684.178 sunt bărbați, iar 373.200 sunt femei. La data de 23 aprilie sunt sărbătoriți cei ce îi poartă numele Sfântului Gheorghe, dar și cei ce poartă derivate ale acestuia, iar la femei, cele mai populare nume sunt: Georgiana- 154.632, Georgeta- 118.103, Gheorghiţa- 25.485, Gina- 21.288, Gherghina- 15.496, Geta- 14.604, Georgiana- 10.335, Gica- 5.998, Gheorghița- 1.640, Georgica- 1.511 şi Gicuţa- 864 de persoane.

La bărbați, cele mai populare nume sunt: Gheorghe- 424.268 de persoane, George- 158.802, Georgian- 29.020, Gheorghiţă- 21.750, Georgel- 12.490, Gigi- 8.798, Gigel- 5.958, Georgică- 5.259, Gică- 4.909 şi Ghiţă- 4.203, potrivit adevarul.ro.