La mulți ani de Sfântul Nicolae! Cele mai frumoase mesaje și urări pe care să le trimiți de Sfântul Nicolae 2022

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 06 dec 2022, 08:04
mesaje sfantul nicolae 2022 Foto(5)

Zi onomastică pentru o mulțime de români pe 6 decembrie

Sursa: pexels, canva.com

Mesaje de Sfântul Nicolae 2022. Iată cum le poți spune „La mulți ani!” tuturor celor care își serbează onomastica pe 6 decembrie, de Sfântul Nicolae.

De Sfântul Nicolae, pe 6 decembrie 2022, își serbează onomastica toți cei care au primit la botez numele marelui sfânt. Ce mesaje, urări și felicitări le poți trimite persoanelor care își sărbătoresc ziua de nume de Sfântul Nicolae 2022. 

Mesaje de Sfântul Nicolae 2022. Cele mai frumoase urări pe care le poți transmite pe 6 decembrie

De Sfântul Nicolae primesc mesaje și urări toți cei care poartă numele marelui sfânt.

Este unul dintre cele mai răspândite nume în România, astfel că în casele foarte multor români este prilej de sărbătoare pe data de 6 decembrie. Dacă vrei să le faci urări cu adevărat speciale sărbătoriților, iată câteva mesaje și urări pe care le poți trimite de Sfântul Nicolae 2022. 

„La mulți ani de Sfântul Nicolae! Să ai parte de o zi minunată, cu soare în suflet și cu foarte multe zâmbete!”

„De Sfântul Nicolae îți doresc să ai parte de tot ce e mai bun și mai frumos, de multă sănătate, fericire, noroc și belșug. La mulți ani frumoși!”

„Îți doresc să ai parte de o zi perfectă, să te bucuri de fiecare moment alături de cei dragi și să lași toate problemele de-o parte. La mulți ani!”

„Numele sfânt pe care îl porți să te protejeze de rele, să îți aducă noroc, iar toate dorințele tale să devină realitate.

La mulți ani cu bucurie!”

„Ești o persoană cu adevărat specială, iar astăzi mă alătur și eu tuturor celor care vor să îți transmită un gând bun. Să ai parte de sănătate, fericire, noroc și belșug. La mulți ani frumoși!”

„Să ai tot timpul zâmbetul pe față astăzi și să te bucuri de tot ceea ce te înconjoară. La mulți ani cu sănătate!”

„De Sfântul Nicolae îți doresc să ai parte de fericire și dorințe împlinite. Nu lăsa pe nimeni să îți stea în cale și luptă pentru ceea ce îți dorești cu adevărat. La mulți ani!”

Citește și: Sfântul Nicolae 2022. Tradiții și datini care se mai păstrează atât în România, dar și în alte țări, de Sf. Nicolae

Citește și: Legenda lui Moș Nicolae. Care este, în realitate, povestea celui ce ne pune cadouri în ghetuțe

Mesaje de Sfântul Nicolae pentru prieteni

„Știi că îmi ești unul dintre cei mai buni prieteni, iar astăzi, pentru că este ziua ta de nume, îți doresc să ai parte de tot ce e mai bun și mai frumos, iar tot ceea ce îți dorești să devină realitate.

La mulți ani!”

„Prieten drag, este o zi foarte importantă pentru tine și îți doresc să ai parte de noroc, sănătate și multă fericire. La mulți ani cu bucurie!”

„Ne leagă o frumoasă relație de prietenie, iar această zi nu putea să treacă fără ca eu să îți fac o urare. Îți doresc din suflet să ai parte de fericire, sănătate și să ai spor în toate. La mulți ani de Sfântul Nicolae!”

„Sfântul al cărui nume îl porți să te protejeze de rele și să te ajute să depășești orice obstacol care va apărea în viața ta. La mulți ani binecuvântați!”

„Îți doresc ca Sfântul Nicolae să își coboare privirea asupra ta și să și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară de care ai atât de multă nevoie. La mulți ani frumoși!”

„Să îți fie viața toată doar o bucurie și să ai parte de mult noroc. La mulți ani cu bucurie!”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„La mulți ani! Ești o persoană minunată și meriți tot ce e mai bun. Să ai parte de sănătate, fericire și multă, multă iubire!”

Mesaje de Sfântul Nicolae pentru persoana iubită

„De Sfântul Nicolae îți doresc să ai parte de tot binele din lume, de sănătate și fericire. Te iubesc și voi fi mereu lângă tine!”

„Ești cea mai importantă persoană din viața mea și îți doresc să ai mereu motive să zâmbești, iar în viață să ai parte doar de momente fericite. La mulți ani!”

„Te iubesc și îmi doresc să ai parte de tot ce e mai bun și mai frumos pe pământ. La mulți ani cu bucurie!”

„La mulți de Sfântul Nicolae. Îți doresc să porți acest nume sfânt cu mândrie și toate dorințele tale să devină realitate. Te iubesc mult!”

„Iubirea ce ți-o port nu poate fi exprimată în cuvinte, iar astăzi, de Sfântul Nicolae, îți doresc să ai parte doar de momente frumoase și de multă fericire. La mulți ani!”

„Există prea puține cuvinte pentru a putea exprima cât de mult te iubesc. La mulți ani! Fie ca această zi să fie una cu adevărat specială pentru tine, să te bucuri de fiecare moment și să ai doar motive să zâmbești!”

„În această sfântă zi, îți doresc numai bine, multă fericire, îndeplinirea tuturor dorințelor și fie ca Sfântul Nicolae să te călăuzească mereu în viață. La mulți ani! Te iubesc mult!”

Mesaje pe care să le trimiți de Moș Nicolae

Pentru că pe 6 decembrie Moș Nicolae le lasă daruri în ghetuțe celor care au fost cuminți, în această zi pot fi trimise și mesaje care să facă referire la această tradiție. Iată ce urări le poți face celor dragi dacă vrei să îi surprinzi.

„Moș Nicolae a venit să îți umple cizmulițele doar cu bucurii, noroc și succese! Ai lustruit bine ghetuțele?”

„Pune ghetuțele la fereastră! Moș Nicolae e în drum spre tine și în acest an, chiar dacă nu ai fost prea cuminte!”

„De Moș Nicolae îți doresc să primești tot ce ai visat și să ai parte, în primul rând, de multă sănătate și fericire!”

„Umblă zvon prin țară ca diseară vine Moș Nicolae! Pregătește-ți încălțările, iar dacă ai fost cuminte, atunci așteptă-te să primești cele mai frumoase daruri!”

„De Sfântul Nicolae vă doresc să aveți parte de cizmulițe pline de cadouri, de fericire și multă, multă sănătate!”

„Să trăiești, să înflorești, ghetuțele sa-ți lustruiești și în ghetuțe să găsești tot ce îți dorești. Să ai parte de o zi cât mai frumoasă!”

„Moș Nicolae să îți aducă tot ce ai visat si ceva în plus pe lângă. Să ai parte de o zi magică!”

Citește și: Ce nume se sărbătoresc de Sfântul Nicolae. Cui trebuie să-i spui „la mulți ani” pe 6 decembrie 2022

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.