La mulți ani de Ziua Copilului 2023! Urări, mesaje și felicitări de 1 iunie. ”Zâmbește mereu, bucură-te și joacă-te. Lumea toată e a ta, deschide-ți și tu sufletul pentru ea!”

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 01 iun 2023, 07:33
La mulți ani de Ziua Copilului 2023!
Sursa: freepik

La mulți ani de Ziua Copilului 2023! La data de 1 iunie este celebrată Ziua Copilului, iar acestea sunt cele mai frumoase mesaje pentru micii sărbătoriți.

La mulți ani de Ziua Copilului 2023! Ziua de 1 iunie este extrem de specială pentru cei mici, dar și pentru părinții acestora, iar pentru a îi sărbători cum se cuvine am pregătit o listă care să cuprindă cele mai frumoase urări, mesaje și felicitări  pentru sărbătoriți.

Citește și: 6 filme de desene animate pentru un 1 iunie în familie

Cele mai frumoase urări de 1 iunie pentru cei mici

Cu ocazia Zilei Copilului ne amintim că și noi adulții trebuie să râdem mereu ca un copil și nu vom fi niciodată triști sau deprimați în viață. La Mulți Ani, dragi copii!

Copilăria este o priveliște încântătoare, o distracție fără sfârșit, o sală de clasă veselă, o experiență, o eră a imaginației, o călătorie artistică, o odă închinată iubirii.

De 1 Iunie, bucurați-vă copii! Este ziua voastră!

Țineți minte, dragi copii, că nu veți îmbătrâni niciodată, dacă veți purta copilăria aproape de voi! Vă dorim tuturor ca Ziua Copilului să fie cea mai fericită dintre toate!

Zâmbetul unui copil este cel mai de preț lucru pentru părinți pentru că aduce bucurie sufletului. Zâmbiți, râdeți, jucați-vă alături de ei și veți trăi cele mai frumoase clipe! La Mulți Ani!

Dragi copii! O sclipire a ochilor voștri ne arată bucuria pe care o simțiți în această zi importantă. Vă dorim să fiți mereu veseli și luminoși!

Copiii poartă speranțele pentru ziua noastră de mâine care va fi mai strălucitoare. Sunt visele viitorului nostru fericit. Le dorim o zi foarte plăcută copiilor din întreaga lume!

Draga noastră fetiță! Tu ești prințesa care ne stăpânește inimile și ești cea care ne aduce zilnic numai bucurii.

Îți dorim ca de Ziua Copilului să fii cea mai fericită ființă!

Amintește-ți că atunci când erai mică, ne-am dorit să crești repede. Acum ne dăm seama că era mai bine să rămâi copil!

Te iubim necondiționat si vom fi mereu acolo cu tine, dragul nostru băiat! Fii visător! Te vom ajuta sa te realizezi. Cu multa dragoste, îți urăm La Mulți Ani de Ziua Copilului!

Îți oferim timpul nostru ca cel mai frumos cadou, azi, de Ziua Copilului. Avem în plan să petrecem momente fascinante cu tine, pentru că ești atât de special pentru noi. La mulți ani de Ziua Copilului!

1 Iunie este ziua ta, copile! Mama ți-a dat viată, dar tu i-ai dat mult mai mult. Bucurie și mândrie, sentimente unice. La Mulți Ani și dragoste profundă!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum să organizezi o petrecere de Ziua Copilului. Ghid complet pentru părinți

Mesaje și felicitări de 1 iunie pentru sărbătoriți

La Mulţi Ani copiilor de pretutindeni! Norocul sa vă însoțească și toate visele să vi se îndeplinească!

Voi, copiii, sunteți florile paradisului. Trebuie să vă asigurăm o lume plăcută în care să vă simțiți că sunteți importanți și speciali mai ales de Ziua Copilului. La Mulți Ani!

Să știți că Dumnezeu vă iubește pe toți. Fiecare dintre voi este creat cu o perfecțiune de neînchipuit. Sunteți binecuvântări din cer. La Mulți Ani!

Ne dorim să profitați la maximum de ziua voastră specială, dragi copii de pretutindeni!

Copiii au nevoie ca cineva să le fie alături. Nu doar cadourile pe care le cumpărăm contează. Să le spunem că putem fi profesorii lor, dar că putem învăța multe de la ei. La mulți ani de Ziua Copilului!

Într-o zi ca aceasta, simțim cu toții nevoia să lăudăm inocența și puritatea copiilor din lumea întreagă. Să-i lăsăm în toate modurile posibile să se vadă cât de prețioși sunt, pentru că ei reprezintă viitorul nostru.

La mulţi ani, dragul nostru! Ziua în care ai intrat în viaţa noastră a fost cea mai frumoasă! Te iubim, te îmbrățișăm cu mult drag și ești cel mai important pentru noi! Toate visele să devină realitate!

1 iunie fericit! Nu uitați, copiii sunt cea mai mare minune din viața părinților! Copilăria reprezintă un zâmbet, un vis, o bucurie și un gând etern rătăcitor. Bucurați-vă de această perioadă minunată și unică din viața voastră!

La mulți ani pentru cea mai mare minune a vieţii mele, pentru puiul care mi-a adus numeroase bucurii, pentru fiecare zâmbet, emoție și fiecare îmbrăţişare îţi mulţumesc. La mulţi ani de Ziua Copilului!

Zâmbește mereu, bucură-te și joacă-te. Lumea toată e a ta, deschide-ți și tu sufletul pentru ea! Fii bun și nu răni pe nimeni, fii întotdeauna puternic și îndrăzneț. La mulți ani plini de fericire!

La mulți ani, copil minunat! Să-ți păstrezi zâmbetul cald, sufletul pur și lumina în priviri ca în prima zi când ai văzut chipul mamei. Fii mereu bun și viața te va răsplăti!

Citește și: Mesaje și urări de 1 iunie 2023 pentru copii și adulți

Surse: stiridinlume.ro 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.