La mulți ani, Demet Ozdemir! Frumoasa actriță a schimbat prefixul! Iată ce rochie extrem de scumpă a purtat celebra Demet și ce surpriză i-a pregătit viitorul ei soț!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 mar 2022, 13:08
Demet Ozdemir Foto(5)

Demet Ozdemir si viitoul ei sot

Sursa: Instagram Demet Ozdemir

Îndrăgita actriță Demet Ozdemir și-a sărbătorit ziua de naștere într-un cadru de poveste! Iată cum a surprins-o viitorul ei soț!

Celebra Demet Ozdemir continuă să își surprindă fanii cu apariitiile sale uluitoare. Dacă la finalul anului trecut renumită actrița a trecut printr-o perioada destul de dificilă, deoarece a fost la un pas de a se despărți definitiv de cântărețul Oğuzhan Koç, la începutul noului an, cei doi îndrăgostiți au anunțat că se vor logodi. Astfel, Demet și Oğuzhan s-au logodit chiar de Ziua Îndrăgostiților, spre marea bucurie a fanilor lor.

De curând, frumoasă actrița și-a sărbătorit ziua de naștere alături de viitorul ei soț, care i-a pregătit multe surprize.

La mulți ani, Demet Ozdemir! Frumoasa actriță a schimbat prefixul!

Celebra actrița Demet Ozdemir se bucură de mare succes în carieră în ultimii ani, atât pe latura actoriei, cât și pe latura dansului, această reușește să îmbine cu brio ambele domenii de activitate și este din ce în ce mai adorată de publicul larg.

Citeste si: Fikret din serialul Mă numesc Zuleyha și frumoasa Demet Ozdemir, un cuplu reușit pe platourile de filmare! Iată cum arătau în urmă cu șase ani!

La începutul anului, frumoasa actrița s-a logodit cu Oğuzhan Koç, de Ziua Îndrăgostiților, într-un cadru de basm, pregătit în detaliu de celebrul artist. Pe 26 februarie, îndrăgită actrița Demet Ozdemir a împlinit 30 de ani și pentru că a schimbat prefixul, logodnicul ei i-a pregătit din nou multe surprize frumoase.

Acesta i-a organizat o petrecere inedită într-un cadru de poveste, în incinta unui restaurant de lux.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Și de această dată, Demet Ozdemir și-a surprins fanii în mediul virtual cu o ținută spectaculoasă, în valoare de circa 46.000 de lire turcești. Superbă actrița a purtat o creație vestimentară uluitoare, de culoare crem, scurtă, cu spatele decoltat, incredibil de sexy, cu o fundă imensă în zona lombară, la care a asortat o pereche de pantofi la fel de scumpi, în valoare de circa 6.000 de lire turcești și câteva bijuterii cu diamante, ajungând în total la o ținută de peste 100.000

de lire durcesti. În vreme ce logodnicul ei a purtat o ținută smart casual, alb cu negru, asortându-se cu iubita sa.

Citeste si: Demet Ozdemir a dat cărțile pe față și a spus tot despre intervențiile estetice la care a recurs! Iată ce declarații năucitoare a făcut actrița!

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.