La mulți ani, Elena Merișoreanu! Iată câți ani a împlinit îndrăgita artistă! Ce mesaj neașteptat a primit sărbătorita din partea lui Jador!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 nov 2021, 20:33

Elena Merisoreanu, aniversare cu peripetii la Teo Show

Sursa: Captură KANAL D

Celebra cântăreață de muzică populară, Elena Merișoreanu a împlinit astăzi o venerabila vârstă și a fost surprinsă cu multe momente inedite pregătite de Teo și Bursucu.

Invitată în platoul Teo Show, îndrăgita artistă de muzica populara, Elena Merișoreanu, și-a sărbătorit astăzi, 5 noiembrie, venerabila vârstă de 75 de ani. Că de fiecare dată, celebra artista a venit în platoul emisiunii cu voie bună și multe zâmbete.

În ciuda faptului că a trecut prin momente dificile anul acesta, deoarece a suferit o intervenție chirugicală, după ce i-au fost descoperite pietre la fiere și relativ recent a suferit și de COVID-19, Elena Merișoreanu este la fel de optimistă și de veselă.

La mulți ani, Elena Merișoreanu! Ce mesaj neașteptat a primit sărbătorită din partea lui Jador

Îndrăgita artistă a povestit în platoul Teo Show faptul că astăzi a trecut prin alte clipe teribile, când mai mulți colegi de breaslă și prieteni apropiați au sunat panicați să verifice dacă totul este în regulă cu artista, după ce un mesaj fals precum că ar fi decedat ar fi circulat pe rețelele de socializare.

Însă vedetă a luat totul că pe o glumă nesărată și a zâmbit mergând mai departe cu veselia să debordantă.

"Trecutul n-are viitor și vrâsta e doar o cifra trecută acolo pe hârtie! Mă simt foarte tânăra pentru că sunt înconjurată de nepoții mei tineri, de oameni frumoși, familia mea îmi este aproape!", a spus artista.

Teo și Bursucu i-au pregătit celebrei artiste Elena Merișoreanu multe surprize frumoase, pentru a marca aniversarea să. În curtea televiziunii, doi colegi din echipa Teo Show i-au pregătit felul de mâncare preferat al artistei, mămăligă la ceaun, despre care această preciza că în copilărie obișnuia să o mănânce cu pâine.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Un alt moment inedit pregătit în secret de Teo și Bursucu a fost un mesaj uluitor înregistrat și transmis de nimeni altul decât carismaticul Jador, care o admira și o respectă enorm pe Elena Merișoreanu.

Citeste si: Jador, primele declaratii dupa ce a aparut in compania nepoatei Elenei Merisoreanu! Ce a comentat artistul: "M-a sustinut la Survivor..."

"Mamicuța mea, mămăița mea, te iubesc mult! Ești un om extraordinar! Te iubim cu toții! Toți copiii din industrie te iubim! Eu te iubesc în mod special pentru că am ajuns la dvoastra acasă și mi-ai dat să mănânc, să beau, mi-ai pus la dispoziție tot! Te iubesc foarte mult și îți zic sărut mâna pentru că ești mămăița mea pe lumea asta! Te iubesc și sărut mâna!", a

transmis Jador.

Citeste si: În ce stare se află Elena Merișoreanu după ce a fost infectată cu COVID-19? „Abia mă plimb”