La mulți ani, Elena! Mesaje, sms-uri,urări și felicitări pentru cei care poartă acest nume

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 21 mai 2023, 08:26

La mulți ani, Elena! Mesaje, urări și felicitări pentru cei care poartă acest nume

Sursa: Unsplash

La mulți ani, Elena! Aproximativ 1,8 milioane de români se pregătesc pentru o zi de sărbătoare la data de 21 mai, atunci când se sărbătoresc Sfinții Constantin și Elena.

La mulți ani, Elena! Dintre cele 1,8 milioane de persoane ce își celebrează onomastica la data de 21 mai, peste 700.000 sunt femei ce îi poartă numele Împărătesei Elena sau alte derivate ale acestui nume. Iată o listă de urări, mesaje și felicitări pentru cei care poartă acest nume.

Citește și: La mulți ani de Sf. Constantin și Elena 2023! Mesaje, urări și felicitări pentru sărbătoriții zilei de 21 mai

Mesaje pentru cei ce poartă numele Împărătesei Elena

De ziua numelui tău, îți doresc noroc, fericire și sănătate. Să ți se îndeplinească toate dorințele. La mulți ani, Elena!

Dragă Elena, ești cea mai bună prietenă pe care o poate avea cineva. Primește așadar, din partea mea, multe gânduri bune, urări de sănătate și un „La mulți ani din suflet”!

Sfinții Constantin și Elena să vă aducă liniște, sănătate și binecuvântare!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sf. Constantin și Elena cât mai frumoasă!

Sfântul căruia îi purtați numele să vă ocrotească în fiecare zi, să vă aducă liniște și pace și să nu lase ca speranța să se stingă din sufletul dumneavoastră.

La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!

Cu ocazia zilei onomastice, îți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire. La mulți ani!

Fie ca adierea vântului lin al acestei zile frumoase de primăvară să te mângâie cu mirosul îmbietor al florilor de mai, iar sufletul să-ți rămână deschis către calea fericirii si împlinirii eterne!

Florile din luna mai să îți aducă multă iubire în suflet, sănătate, admirația celor dragi și multe dorințe împlinite. La mulți ani de ziua numelui!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Sărbătoare 21 mai 2023: Tradiții și obiceiuri de Sf. Constantin și Elena. Calendar ortodox

Urări pentru cei ce poartă numele Împărătesei Elena

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îți doresc multă sănătate, fericire și tot binele din lume și să ai parte numai de zile senine si însorite!

Cu ocazia zilei onomastice, vreau să îți spun că pentru mine reprezinți totul în viață și ca sufletul meu îți dorește numai fericire și împliniri!

Este minunat să știi că cineva te place, cineva se gândește la tine, cineva are nevoie de tine… dar e și mai minunat să știi că există cineva care nu-ți uită niciodată ziua de nume. La Mulți Ani!

La mulți ani tuturor celor ce poarta numele sfinților împărați Constantin si Elena! Sa va călăuzească si va vă ajute a urma calea spre Domnul!

Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un călduros „La mulți ani”, multă sănătate multe realizări si tot ce vă doriți lângă cei dragi!

Cu ocazia zilei onomastice, îți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămâna de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire. La mulți ani!

Este doar încă o zi, dar este cea mai frumoasă din tot anul, căci este ziua ta! La mulți ani, Elena!

Citește și: Felicitări de Sf. Constantin și Elena: Imagini cu „La mulți ani” pentru Constantin, Costin, Constanța, Elena, Ileana și Lenuța

Sursa: ziarulunirea.ro