La mulți ani, Fahriye Evcen! Zi mare în familia celebrul Burak Ozcivit! Iată ce vârstă a împlinit superba lui soție și cum a fost surprinsă sărbătorita!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 iun 2022, 16:44

Burak Ozcivit si Fahriye Evcen, doi actori talentati

Sursa: Instagram Burak Ozcivit

Frumoasa și talentata actriță Fahriye Evcen și-a sărbătorit de curând ziua de naștere alături de cei mai importanți bărbați din viața sa, soțul și fiul ei.

Îndrăgiții actori Burak Ozcivit și Fahriye Evcen formează unul dintre cele mai reușite și solide cupluri din Turcia. Aceștia s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului "Çalıkuşu", în anul 2013, când au jucat împreună rolurile principale. Iar la scurt timp Burak și Fahriye au devenit un cuplu și în viața reală. În anul 2017, cei doi frumoși îndrăgostiți au decis a își unească destinele și să construiască împreună o familie superbă.

De curând, frumoasa Fahriye Evcen și-a sărbătorit ziua de naștere alături de soțul și de fiul lor, Karan.

La mulți ani, Fahriye Evcen! Zi mare în familia celebrul Burak Ozcivit

În anul 2019, la doi ani de la căsătorie, Burak și Fahriye au devenit părintii unui băiețel minunat, căruia i-au ales numele Karan și care a devenit centrul universului lor și le-a pecetluit dragostea.

Micuțul seamăna leit cu ambii părinți si este foarte inteligent. 

Citeste si: La mulți ani, Burak Ozcivit! Ce vârstă a împlinit celebrul actor și unde a ales să își petreacă ziua de naștere alături de soția sa, Fahriye Evcen!

Deși anul trecut presa din Turcia a scris despre faptul că cei doi soți, Burak și Fahriye Ozcivit ar fi ajuns în pragul divorțului, în ciuda faptului că pozau mereu în cel mai fericit cuplu.

La scurtă vreme însă cei doi actori au reacționat în mediul online și au demonstrat tuturor că formează încă un cuplu unit și la fel de fericit că la începutul relației lor. Aceștia au publicat o imagine în care au fost surprinși alături de fiul lor luând împreună micul dejun, semne că acele zvonuri despre despărțire au fost neadevărate.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

După ce în luna aprilie Burak și Fahriye au organizat o minunată petrecere în cinstea fiului lor Karan, care a împlinit vârstă de trei anișori. Cei doi soți au pus la cale în secret o petrecere cu tematică pentru iubitul lor fiu și totul a ieșit că într-o poveste.
Pe 4 iunie 2022, superbă actrița Fahriye Evcen a împlinit vârstă de 36 de ani, iar soțul ei a ținut să fie primul care îi transmite cele mai frumoase urări.

Astfel, carismaticul actor a publicat pe contul soției lui o imagine cu familia reunită în dreptul căreia i-a dedicat câteva rânduri emoționante

„Felicitări cu prilejul zilei de naștere, dragostea mea! La mulți ani, întotdeauna în acest fel! Te iubim foarte mult!”, a scris Burak Ozcivit, potrivit viatacuaromadecafea.com

Citeste si: Cum arată sora celebrului actor Burak Ozcivit! Iată cum a fost surprinsă superba brunetă alături de fratele ei! Cei doi seamănă ca două picături de apă!