La mulți ani, Hande Erçel! Câți ani a împlinit frumoasa actriță și cum a fost surprinsă de ziua ei! Iată ce declarații a făcut recent despre viața ei amoroasă!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 dec 2022, 22:57
video Foto(4)

Hande Erçel face parte din categoria celor mai talentate și frumoase actrițe ale momentului în Turcia! Iată cum a fost surprinsă celebra Hande astăzi, cu ocazia aniversării zilei sale de naștere!

Hande Ercel a devenit renumită încă de la primele sale apariții pe micile ecrane în seriale de excepție în care a jucat impecabil, însă și pentru frumusețea ei uluitoare. Deseori această a fost desemnată Cea mai frumoasă femeie din lume de către publicații renumite. Dincolo de viață profesională de succes, Hande Ercel nu a avut parte de aceleași mari reușite și pe plan personal. Astăzi, celebra actrița și-a sărbătorit ziua de naștere și cu siguranță una dintre dorințele sale este să fie fericită și împlinită și dincolo de platourile de filmare.

La mulți ani, Hande Erçel! Câți ani a împlinit frumoasa actriță și cum a fost surprinsă de ziua ei

Îndrăgita Hande Ercel a împlinit astăzi, 24 noiembrie, frumoasa vârstă de 29 de ani și continuă să își surprindă fanii cu aparițiile sale spectaculoase atât pe micile ecrane, cât și în mediul online, acolo unde obișnuiește să le împărtășească momente din viață ei de zi cu zi, sau din timpul ședințelor foto la care participa.

Citește și: Hande Ercel și Kerem Bürsin și-au reluat povestea de dragoste? Iată ce anume i-a determinat pe jurnaliștii turci să creadă că cei doi actori s-au împăcat! „Să nu intrăm deloc în acest subiect”

În ultima vreme presa din Turcia a scris despre faptul că superba actriță și fostul ei iubit Kerem Bursin (34 de ani) s-ar fi împăcat și chiar ar fi reluat povestea de iubire.

Motivul pentru care jurnaliștii au crezut că cei doi actori au dat încă o șansă relației lor, a fost o declarație făcută de Kerem Bursin, care a recunoscut că a sunat-o pe Hande pentru a întreba de starea nepoatei sale, la acea vreme.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La scurtă vreme o altă veste vehiculată în presă a fost că Hande Ercel ar avea de fapt o relație cu Hakan Sabancı (31 de ani), un renumit om de afaceri, alături de care ar fi fost surprinsă. Însă celebra actrița s-a văzut nevoită să intervină și să sublinieze că este încă o femeie singură.

„Nu există nimeni în viața mea. Dacă va există, vă voi spune!(...)

În fiecare dimineață mă trezesc cu o veste diferită, nu am pe nimeni în viața mea. Nu mă trageți în lumea voastră fantastică!”, a spus Hande Ercel, potrivit gecce.com.tr

Astăzi, celebra Hande Ercel a împlinit 29 de ani și cu siguranță una dintre dorințele sale la ceas aniversar a fost să își găsească echilibrul și fericirea și pe plan personal cât mai curând.

Frumoasă actrița a petrecut alături de familia ei și s-a bucurat de nenumărate mesaje cu urări calde și sincere din partea prietenilor, colegilor de breaslă și a fanilor ei.

Citește și: Superba Hande Erçel, apariție spectaculoasă la bordul bolidului ei de lux! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță în cel mai îndrăzneț pictorial!