„La Multi ani, Iubita Mea ❤️❤️❤️”. Mesajul postat de Laurențiu Reghecampf cu ocazia zilei de naștere a partenerei sale, Corina Caciuc

Author: Andreea Buinoschi

În ciuda faptului că începutul lor de relație a fost unul cam dificil, cei doi au rezistat și, acum, se bucură de un nou eveniment care are loc în viața lor

Sursa: Instagram

Corina Caciuc își aniversează astăzi, 16 februarie, ziua de naștere. Partenera lui Laurențiu Reghecampf este mai fericită ca niciodată, deoarece relația ei pare că merge din ce în ce mai bine, iar, din dragostea lor, a rezultat și un copil care, în curând, va împlini un an.

Corina Caciuc își aniversează ziua de naștere, iar Laurențiu Reghecampf a postat un mesaj cu această ocazie, pe contul său de Instagram. Fanii celor doi au lăsat și ei mai multe mesaje frumoase, în secțiunea de comentarii.

Laurențiu Reghecampf o sărbătorește pe Corina Caciuc

În ciuda faptului că începutul lor de relație a fost unul cam dificil, cei doi au rezistat și, acum, se bucură de un nou eveniment care are loc în viața lor.

Cei doi au depășit toate obstacolele și au devenit mai puternici și mai uniți.

Astăzi, Laurențiu Reghecampf a vrut să își exprime iubirea pe care o poartă Corinei Caciuc și în mediul online, așa că a postat un mesaj dedicat acesteia: „La Multi ani, Iubita Mea ❤️❤️❤️ ”.

Laurențiu Reghecampf vrea să ajungă în fața altarului cu Corina Caciuc

Deși și-au oficializat relația în urmă cu aproximativ un an, cei doi se iubesc foarte mult și își doresc să ajungă și în fața altarului. Momentan, acest lucru nu se va întâmpla, deoarece, acum, important este copilul pe care îl au împreună și rezolvarea tuturor lucrurilor din trecut.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cât de frumos este fiul lui Laurențiu Reghecampf. Fotografia care a topit inimile internauților

„Urmează, vedem. Nu este… În momentul de față, nu acest lucru este important. Important este Liam, important este să îmi termin divorțul, important este să se termine tot scandalul care este în momentul de față și, așa cum am spus și mai devreme, din toată povestea asta, cea mai șifonată a ieșit Corina”, a povestit Laurențiu Reghecampf în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Antrenorul a declarat că, în relațiile pe care le-a avut, el este cel care a lăsat garda jos, deoarece le-a permis femeilor să îl cucerească și nu el a fost cel care a cucerit. Acesta este de părere că a trebuit doar să fie el însuși, fără a face diferite lucruri în plus, deoarece nici nu se percepe ca fiind „vreun mare Don Juan”.

„Nu știu dacă trebuie să faci ceva în plus. Cred că, în momentul în care există o atracție, lucrul ăsta se vede din ambele părți, adică nu cred că trebuie să fac eu ceva în plus.

Citește și: Laurențiu Reghecampf a aruncat cu banii la botezul micuțului Liam! Antrenorul a organizat o petrecere de milioane în cinstea fiului său și al Corinei. Imagini de senzație de la fericitul eveniment

N-am niciun plan, n-am fost vreun mare Don Juan, adică n-am ce să explic, că nu sunt un Don Juan, nu știu ce să vă spun. Este o întrebare la care nu m-am gândit niciodată, cum cuceresc eu femeile. Cred că ele mă cuceresc pe mine”, a declarat acesta.