La multi ani, Kanal D! De 1 martie, Kanal D implineste 8 ani de cand intra in casele romanilor de pretutindeni! Vezi cum au sarbatorit evenimentul vedetele postului!

Autor: A.M. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 feb 2017, 06:12

Astazi, de 1 martie, Kanal D implineste 8 ani de cand intra in casele romanilor de pretutindeni!

Va oferim imagini in premiera din culisele filmarii pentru ID-urile de statie, prilej cu care vedetele Kanal D au sarbatorit 8 ani de cand televiziunea s-a lansat pe piata din Romania.


Vedetele Kanal D au ciocnit cupele cu sampanie, au cantat “La multi ani!”, au ras sub ploaia de confetti, si-au facut selfie-uri, fotografii de grup, au depanat amintiri, traind din plin atmosfera speciala creata de momentul festiv, dar si de semnificatia acestuia.

S-a scurs aproape un deceniu de cand Kanal D isi cucereste publicul cu o viziune proaspata, optimista si cu programe ce au impus trenduri pe piata TV din Romania. Kanal D si-a castigat si consolidat pozitia in topul primelor trei televiziuni din Romania cu productii de succes precum serialele turcesti, Stirile Kanal D, emisiunea de reportaje “Asta-i Romania!”, “D-Paparazzi”, reality show-urile “Te vreau langa mine” si “Ochii din umbra”,  emisiunile Teo Show si, mai nou, “Supermodels by Catalin Botezatu”.

Acestea sunt doar cateva dintre exemplele din sirul lung de emisiuni ce au creat dependenta romanilor de pretutindeni.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Vedetele Kanal D si echipa din spatele camerelor de luat vederi au sarbatorit cum se cuvine ziua Kanal D si au reinnoit promisiunea de a fi si mai buni, de la an la an, de dragul celor care urmaresc Kanal D zi de zi, telespectatori din tara sau din Diaspora.