La mulți ani, Keremcem! Protagonistul serialului "Dragoste și secrete", schimbare uluitoare de look! Iată cum arată celebrul actor în prezent! Este de nerecunoscut cu părul lung!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 dec 2021, 17:36
keremcem Foto(6)

Keremcem, un actor desavarsit

Sursa: Instagram Keremcem

Keremcem este considerat unul dintre cei mai apreciați actori și cântăreți ai momentului în Turcia.

Deși a ajuns la vârstă de 44 de ani și are o experiență pe platourile de filmare de 17 ani, Keremcem încă își surprinde fanii cu aparițiile sale atât pe micile ecrane în seriale de excepție, cât și pe marile scene ale Turciei.

La mulți ani, Keremcem! Protagonistul serialului "Dragoste și secrete", schimbare uluitoare de look!

Îndrăgitul actor Keremcem s-a născut pe 28 decembrie 1977 la Milas.

După ce a studiat la școala primară Milas Sakarya și la Colegiul privat Fatih din İzmir, a preferat liceul Muğla Turgutreis pentru învățământul liceal și a absolvit aici în anul 1995. Tânărul Keremcem, pasionat de muzică încă din liceu, când a învățat să cânte la chitară, a finalizat prima să compoziție muzicală, Not în My Hands, în 1996.

Deși își dorea încă din copilărie să devină un actor renumit, peste ani, Keremcem a decis să urmeze Facultatea de Relații Internaționale din cadrul Universității Ege pe care a absolvit-o în 2003.

În paralel însă a continuat să compună și melodii și în 2004 a realizat primul lui album.

Citeste si: Keremcem, pregatire ca la Hollywood pentru personajul Ali, din serialul "Dragoste si secrete"! Iata cum s-a antrenat celebrul actor cu cei mai buni specialisti in arte martiale!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Un an mai târziu Keremcem a fost cooptat și în primul lui serial de televiziune, Kerem İle Aslı, care i-a adus un prim pas către carieră de succes în domeniul actoriei. Au urmat apoi multe alte roluri în seriale de excepție, care i-au adus mari satisfacții profesionale.
Publicul din România l-a cunoscut pentru prima da pe celebrul actor și cântăreț Keremcem în serialul Bahar: Viață furată, în anul 2015 și în anul 2019 a jucat în serialul Dragoste și secrete, difuzate la Kanal D.

De curând celebrul actor a publicat câteva imagini pe contul lui de socializare în care apare cu un look total schimbat. După doi ani în care celebrul actor și cântăreț nu a mai fost cooptat în proiecte importante în Turcia, Keremcem a apărut mult mai matur, cu părul lung, prins în coadă, însă cu același zâmbet cuceritor și carisma aparte care a captivat și publicul din Turcia și de peste hotare.

Citeste si: Keremcem, protagonistul serialului "Dragoste si secrete", prima iesire in public, dupa perioada restrictiilor impuse de pandemia de coronavirus! Iata cum a fost surprins alaturi de noua sa iubita!