La mulți ani! Mesajul emoționant transmis de soția lui Florin Niță cu ocazia aniversării de 37 de ani a portarului naționalei României: „Ne-am cunoscut când visele noastre nu depășeau un concediu la mare”

Autor: Andrei Costanda

Florin Niță a primit un mesaj emoționant din partea soției sale cu ocazia aniversării a 37 de ani

Sursa: Instagram / Laura Niță

Laura, soția lui Florin Niță, i-a transmis un mesaj profund fotbalistului, cu ocazia zilei sale de naștere, în ciuda înfrângerii României în fața Olandei la Euro 2024.

Chiar dacă echipa națională a României a părăsit Euro 2024, portarul Florin Niță are un motiv personal de sărbătoare. Soția sa, Laura, a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, celebrând ziua de naștere a sportivului, care a împlinit 37 de ani.

Mesajul emoționant transmis de soția lui Florin Niță după eliminarea de la EURO 2024

România a fost eliminată de la Euro 2024, după ce a pierdut în fața Olandei cu scorul de 3-0, în optimile de finală ale competiției desfășurate în Germania.

În ciuda rezultatului, echipa națională a fost aplaudată și apreciată pentru parcursul său în turneu. Printre cei mai remarcați jucători a fost portarul Florin Niță, care, deși nu a reușit să împiedice înfrângerea, a primit numeroase felicitări pentru prestația sa.

Cu această ocazie, Laura Niță, soția lui Florin, a ales să marcheze aniversarea soțului ei cu un mesaj plin de emoție și recunoștință.

„Ne-am cunoscut în liceu, când visele noastre nu depășeau un concediu vara la mare, dar acum avem vara noastră, sau vara ta istorică, sau cea mai frumoasă vară din viața mea, vara ta din care mă bucur că fac parte. Ești viața mea, ești tot ceea ce mi-am dorit. Dacă Dumnezeu voia altceva pentru mine, m-aș fi bătut să te am. Îi mulțumesc în fiecare zi pentru cea mai frumoasă familie din lume pe care o puteam avea.

Suntem atât de mândri! 🇷🇴 Te iubesc cel mai mult! ️ La mulți ani, iubitul meu! Dumnezeu să te ocrotească și să aibă grijă de tine, de noi! 🙏 , a scris Laura pe pagina de Instagram.

Citește și: Cat costă o casă lângă plajă, în Thassos. Locuința se află la doar 10 metri de plajă și are o curte proprie

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Citește și: Începând cu luna iulie, șoferii urmează să fie anunțați prin SMS când le expiră permisul de conducere

Povestea de viață impresionantă a lui Florin Niță

Florin Niță are o poveste de viață impresionantă, și-a pierdut tatăl când avea doar cinci ani și a fost crescut de mama sa, care era bolnavă. De mic a trebuit să muncească pentru a se întreține.

„Munceam pe unde puteam. Munceam la propriu! Am lucrat până şi la o fabrică de cozonaci! Ambalam cozonacii! Nu m-am dat niciodată la o parte de la muncă și nu e nicio rușine să mergi să muncești, să câștigi bani, să ai un drum”

, a povestit Niță în trecut pentru GSP.

Florin își amintește cu recunoștință de vecina sa, Pansela, care l-a ajutat să își găsească primele locuri de muncă și l-a îndrumat spre fotbal.

„Aveam o vecină pe care o chema Pansela. O fostă vecină din Drumul Taberei, care m-a ajutat foarte mult. O să o țin minte mereu. M-a luat de mână și mi-a zis că dacă nu voi munci, nu o să reușesc. Viața îți dă și bune, și rele! Ea a fost cea care m-a dus în fabrica de cozonaci. Apoi, tot ea a fost cea care m-a dus la fotbal şi mi-a zis: Bucură-te de fiecare dată când joci fotbal, e o plăcere a vieţii!. Așa am ajuns la fotbal. Mi-a spus în primele zile: Florine, să te ții de fotbal și vei avea multe bucurii!”, a adăugat Niță.

Astăzi, Florin Niță este unul dintre cei mai apreciați fotbaliști români și portarul titular al echipei naționale. Povestea sa de viață și dedicarea sa sunt surse de inspirație, iar mesajul soției sale reflectă dragostea și sprijinul care îl înconjoară.