La mulți ani, Mihai și Mihaela! Mesaje și urări pentru cei care poară aceste nume

Autor: Denisa Irimia
Actualizat: 08 nov 2023, 06:03

sf mihail si gavril

Sursa: crestin ortodox

Pe 8 noiembrie, creștinii ortodocși celebrează Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril, conform tradiției Calendarului creștin ortodox.

  În această zi specială, mulți dintre noi își doresc să transmită gânduri și urări pline de dragoste celor care poartă numele Mihai și Mihaela. Cu această ocazie, am pregătit o listă cu nu mai puțin de 67 de urări frumoase, menite să aducă zâmbetul pe chipul celor sărbătoriți. Alegeți cu încredere un mesaj din această listă și faceți-i să simtă cât de speciali sunt în această zi de sărbătoare.

Citește și: Mesaje de Sf. Mihail și Gavril 2023: Urări și mesaje cu La mulți ani

Mesaje pentru Mihai și Mihaela

Cineva acolo sus te iubește, cineva aici jos tine tare mult la tine. La mulți ani!

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi să ai parte numai de zile senine şi însorite!

Dacă toată lumea îți dorește ca această zi să fie una minunată, eu iți urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii și realizări și să îți umple sufletul de voie bună. La mulți ani, Mihai!

De Sfântul Mihail și Gavriil, fie ca cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia în brațele ei în acest moment special!

De Sfinții Mihail şi Gavril, zi sfântă, să se răsfrângă asupra ta toată bunătatea și dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare. La mulți ani!

De ziua numelui tău cele mai frumoase dorințe să devină realitate. La mulți ani, Mihai!

De ziua numelui tău, îţi doresc ca toate lucrurile bune şi frumoase să te copleșească şi să strălucească în calea ta către fericire.

La mulți ani!

De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să ţi se îndeplinească măcar jumătate din dorințele pe care o să ţi le pui!

Dragă Mihai/ Mihaela, de ziua numelui tău îți dorim un sincer La Mulți Ani, să ai parte de mulți bani, sănătate și voie bună. Petrecere frumoasă alături de cei dragi!

Felicitări cu ocazia acestei zile. Îti urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, Mihai/ Mihaela!

Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese și realizări. Sfântul al cărui nume îl porți să te ocrotească și să te călăuzească mereu. La mulți ani!

Fie ca Sfinții ce te protejează să-ți aducă mult noroc, fericire și împliniri.

Să ai o zi minunată!

Fie ca toate întâmplările frumoase şi spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfinții Mihail şi Gavril cât mai frumoasă!

Mihai te felicit cu ocazia zilei de naștere și îți urez un cer senin, un soare strălucitor, fericire deplină și tot ceea ce este mai pur și mai luminos. Fie ca această sărbătoare să-ți aducă în dar realizarea tuturor visurilor.

Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o gradină plină cu flori.

La mulți ani, de Sfinții Mihail şi Gavril! Să ai parte de multă sănătate, bucurii şi împliniri cât cuprinde şi să te bucuri de această zi frumoasă mereu!

La mulți ani! Așa cum soarele luminează pentru toată omenirea așa și tu ne luminezi nouă viața .Fie-vă viața senină ca răsăritul de soare, iar sufletul mereu curat și tânăr ca roua de pe flori. O zi de neuitat care să țină o viață!

Păstrează-ţi sufletul tânăr şi bucură-te neîncetat, pentru mine rămâi un prieten de nădejde şi un om de valoare! Fie ca Sfinţii Mihail şi Gavril să-ţi lumineze viețile şi mintea mereu! La mulți ani!

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului numai bine. La mulți ani, Mihaela!

Să fii mereu tânăr(a) și cu același spirit vesel. Viața să-ți ofere clipe minunate și bucurii nemaiîntâlnite. La mulți ani fericiți!

Să ai parte de sănătate, multe realizări și să te bucuri de această zi frumoasă mereu! La mulți ani!

Scumpă Mihaela, îți doresc să îți sărbătorești ziua numelui înconjurată de sănătate, fericire și de privirile pline de iubire ale celor dragi ție!

Sper ca ziua numelui tău să îți aducă multe motive de a sărbătorii. La mulți ani, Mihai!

Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieții tale, lasă-i astăzi să se împletească într-un buchet al împlinirii. Fie ca florile iubirii să-ți împodobească viața și să-ți vezi împlinite toate dorințele. La mulți ani, Mihaela!

Zâmbește şi s-aveți parte de toată distracția şi emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să vă fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare şi prietenie.

Ziua numelui să-ți fie plină de realizări și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viața ta! La mulți ani!

Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii! La mulți ani!

La mulți ani plini de fericire şi împliniri! Să te pupe norocul şi să ai numai zâmbete şi soare în calea ta!

La mulți ani, să ai o sănătate beton, să ai o zi bună și să n-ai noroc de ghinion!

Lumea toată-i trecătoare, oamenii se trec și mor, tu ești nemuritoare, La mulți ani şi mult umor!

Să trăiești o mie de ani și încă o viață, să petrecem, să bem până dimineață.

Sub tavan de stele, Și cu bani și fără bani, Într-un miez frumos de noapte, lumea-ţi spune La mulți ani!

Un simplu La mulți ani plin de noblețe, acum că m-am debranșat şi gândesc la rece!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un călduros „La mulți ani”, multă sănătate multe realizări și tot ce vă doriți lângă cei dragi.

Arhanghelul Mihail, înger al adevărului si al dreptății, să-ți stea alături mereu, la bine și la greu, să-ți lumineze calea și să-ți arate destinul. La mulți ani Mihai/Mihaela!

Azi fiind o mare sărbătoare, Sfinții Mihail și Gavriil și ziua numelui tău, primește din partea mea multe urări de bine, fericire, mult noroc si împlinirea tuturor dorințelor!

La mulți ani, de Sfinții Mihail si Gavril! Sa ai parte de multa sănătate, bucurii, împliniri și să te bucuri de această zi frumoasă mereu!

Fie ca din această zi Sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. Multă sănătate și un sincer La mulți ani!

De ziua numelui tău cele mai frumoase dorințe să devină realitate. La mulți ani, Mihai!

La mulți ani și sper ca Sfântul Mihail și Gavril să te călăuzească pe tot parcursul vieții tale!

Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes si fericire! La mulți ani celor care își sărbătoresc ziua de Sfântul Mihail și Gavril!

Este doar încă o Sfântă, dar cea mai frumoasă dintre toate cele sfinte, căci este ziua ta! La mulți ani Mihai/Mihaela!

Este ziua numelui tău și de aceea este o zi specială! La mulți ani celor care își sărbătoresc ziua de Sfântul Mihail și Gavril! Să aveți parte numai de zâmbete și momente plăcute!

Îți urez să fii mereu energic, sănătos și plin de bucurie. La mulți ani, Mihai!

Un cer albastru fără nori, În calea ta să fie, să ai în viată numai noroc și bucurie! La mulți ani, Mihai/Mihaela!

Îmi doresc ca sărbătoarea Sfântului Mihail și Gavril să iți aducă o viată curată, frumoasă, plină de bucurii și dragoste. La mulți ani!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi superbă de Sfântul Mihail și Gavril!

În această zi minunată, eu iți doresc să-ți trăiești viața astfel încât să nu-ți pară rău de niciun pas făcut! La mulți ani, Mihai!

Viața este o adevărată călătorie! Savurează fiecare moment! La mulți ani frumoși, Mihaela!

La mulți ani, cu împliniri și momente plăcute în viitor! Îți doresc o zi cât mai frumoasă, Mihaela!

La mulți ani și tot ce iți dorești, Mihaela! Fie ca această zi să-ți aducă un zâmbet pe față și bucurie în suflet!

La mulți ani, Mihaela! Fie ca această zi să fie una cât mai specială pentru tine!

Mihaela, îți urez să ai o viață frumoasă ca răsăritul de soare iar sufletul să-ți fie curat ca neaua. Îți urez o zi de neuitat și un călduros La Mulți Ani!

Îți doresc ca de ziua numelui tău să ți se împlinească toate dorințele, să fii fericit, iubit și să ai parte numai de bucurii în viată. Un sincer La Mulți Ani!

La Mulți Ani! Sfinții Mihail si Gavriil să aibă grijă de tine!

Îngerii să te călăuzească și să te ajute mereu! La mulți ani, dragă Mihaela!

Urări calde și gânduri bune îți doresc în această zi sfântă! La mulți ani!

Cele mai frumoase urâri de bine pentru ziua ta de nume, la mulți ani!

Fie ca îngerul Mihail să te păzească și să te îndrume mereu! La mulți ani, draga mea Mihaela!

Fie ca Sf. Mihail și Gavril să te călăuzească mereu!

La mulți ani cu sănătate, Să îți dea Domnul tot ce dorești, Zile senine și fericire, Mihai/Mihaela, să ne trăiești!

Îngerul Mihail să îți călăuzească pașii, să îți aducă bucurie în suflet și să fie întotdeauna cu tine! La mulți ani!

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului numai bine. La mulți ani, Mihaela!

Aflându-ne într- o mare zi de sărbătoare, Sfântul Mihail și Gavril, ziua numelui tău, primește din partea mea multe urări de bine, sănătate, mult noroc și împlinirea tuturor dorințelor! La mulți ani!

Ziua numelui să-ți fie plină de realizări și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viața ta! La mulți ani!

Dacă toată lumea îți dorește ca această zi să fie una minunată, eu îți urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii și realizări. La mulți ani!

Sper ca ziua numelui tău să îți aducă multe motive de a sărbători. La mulți ani, Mihai/Mihaela!

Citește și: Ce se dă de pomană de Sf. Mihail și Gavril 2023?

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.