La multi ani, Nurgul Yesilcay! Frumoasa actrita din Turcia a postat o fotografie emotionanta, chiar la miezul noptii! Nu o sa ghicesti cati ani a implinit

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 26 mar 2017, 14:43

Foarte apreciata de fani, Nurgul a tinut sa intre in noul an alaturi de acestia, dedicandu-le o fotografie chiar la miezul noptii.

Nurgul Yesilcay s-a nascut in Afyon, Turcia. Ea a studiat actoria la Conservatorul de Stat de la universitatea Anadolu din Eschisehir. Dupa  absovire, a interpretat mai multe roluri din teatru cum ar fi Ophelia in Hamlet. 

 

Debutul ei in film a fost in 2001, in Semir Arslanyurek. A castigat premiul "Cea mai buna actrita" la Antalya Golden Orange Film Festival 45.

 

Cum se intampla e foarte des in industria cinematograica, bruneta s-a indragostit de Cem Ozer pe platourile de filmare.Acestia s-au casatorit in 2004 si au un fiu de 5 ani.

 

Pe 26 martie, Nurgul a implinit 41 de ani si, exact la miezul noptii, a postat pe Instagram imaginea de mai jos, dedicata fanilor. "La pragul catre ziua in care m-am nascut.

Mama m-a născut pentru voi.", a scris aceasta in comentariul pozei:

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.