La mulți ani, Onur Tuna! Iată câți ani a împlinit carismaticul actor și cum și-a sărbătorit ziua de naștere!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 iul 2022, 16:21
onur tuna Foto(5)

Onur Tuna, un actor desăvârșit

Sursa: Instagram Onur Tuna

Onur Tuna este considerat unul dintre cei mai talentați și frumoși actori și cântăreți ai momentului în Turcia.

Onur Tuna face parte din categoria celor mai apreciați actori ai momentului în Turcia. Carismaticul actor a fascinat publicul cu talentul lui uriaș și cu o pasiune nebună pentru profesia lui. Deși s-a dedicat trup și suflet carierei lui în actorie, Onur Tuna mai revine din când în când și la cea de-a două mare pasiune, muzică. Mai mult decât atât, celebrul actor și-a realizat propriul studio în casă în care locuiește în Istanbul, acolo unde întră să creeze piese noi.

De curând Onur Tuna și-a sărbătorit ziua de naștere, alături de noua lui iubită.

La mulți ani, Onur Tuna! Iată câți ani a împlinit carismaticul actor și cum și-a sărbătorit ziua de naștere

Telespectatorii din România l-au văzut pentru prima dată pe celebrul Onur Tuna în anul 2019, în distribuția serialului Prețul fericirii, în care a jucat rolul unui avocat de succes, Alihan și ulterior a reapărut în producția Doctorul minune, în rolul extrem de dificil al unui medic chirurg.

Citeste si: Onur Tuna, care a dat viață personajului Ferman în serialul Doctorul minune, reacție tranșantă față de jurnaliști! "Nu vorbesc despre relațiile mele" Iată cum a fost surprins celebrul actor!

După încheierea filmărilor pentru serialul Doctorul minune, Onur Tuna a fost cooptat într-un nou proiect de succes, un serial de acțiune de dată această, intitulat Mahkum (Deținutul), care de asemenea se bucură deja de mare succes în Turcia.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De curând, presă din Turcia a scris că celebrul Onur Tuna iubește din nou.

După mai multe relații eșuate, carismaticul actor se pare că și-a întâlnit marea dragoste. Actrița Seray Kaya a publicat pe contul ei de socializare o imagine în care apărea alături de Onur Tuna în ipostaze tandre, dovadă că cei doi au o relație de iubire.

Pe 2 iulie, Onur Tuna și-a aniversat ziua de naștere. Îndrăgitul actor a împlinit 37 de ani și a marcat aniversarea lui cu o superbă vacanță în Philipine, alături de noua lui iubită, Seray Kaya.

Potrivit viatacuaromadecafea.com, actorul a mulțumit pe contul lui de socializare tuturor celor care i-au transmis urări și felicitări pentru ziua lui naștere.

Citeste si: Onur Tuna, actorul cu cei mai frumoși ochi din Turcia, apariție de senzație! Care este noua sa mare pasiune! Iată în ce ipostaze a fost surprins îndrăgitul actor de curând

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.