La mulți ani, Pinar Deniz! Vă mai amintiți de sfioasa Yildiz din serialul Patria mea ești tu? Iată ce vârstă a împlinit recent frumoasa actriță și ce surpriză i-a pregătit iubitul ei!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 nov 2021, 17:52
pinar deniz Foto(4)
Pinar Deniz, o actrita frumoasa si talentata
Sursa: Instagram Pinar Deniz

Pinar Deniz este considerată una dintre cele mai talentate și apreciate actrițe ale momentului în Turcia.

Pinar Deniz, care a fascinat publicul din Turcia cu personajul Ceylin jucat în serialul Yargi, a împlinit 28 de ani, pe 4 noiembrie. Frumoasă actrița a fost răsfățată de iubitul ei, actorul Yiğit Kirazcı, care i-a pregătit numeroase surprize și un mesaj emoționant: „La mulți ani bebeluș”.

La mulți ani, Pinar Deniz! Ce vârstă a împlinit frumoasa actriță și ce surpriză i-a pregătit iubitul ei?

Chiar dacă are doar 28 de ani, talentata actriță Pinar Deniz a jucat deja în trei filme artistice de succes și în opt seriale de excepție, care i-au adus faima și au propulsat-o printre cele mai apreciate actrițe din tânăra generație în Turcia.

Citeste si: Pinar Deniz si Miray Daner, surorile Yildiz si Hilal, din “Patria mea esti tu!”, s-au palmuit! “Ne-am inrosit ca racii”

Publicul din România a cunoscut-o pe celebra actrița încă din anul 2018, când a jucat în serialul Patria mea ești tu, în care a interpretat rolul sfioasei Yildiz, alături de actori celebri, precum Halit Ergenc, Berguzar Korel. Anul acesta celebra Pinar Deniz a început un nou proiect important, serialul Yargı, în care joacă rolul principal al unei avocate, alături de celebrul actor Kaan Urgancioglu.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

În ceea ce privește viață personală, celebra actrița trăiește o superbă poveste de dragoste cu un coleg de breaslă, renumitul actor Yiğit Kirazcı, în vârstă de 38 de ani. Cei doi actori au fost surprinși pentru prima dată împreună în această vara, în luna iulie și atunci au recunoscut că au o relație de iubire.

De curând, frumoasă actrița și-a sărbătorit aniversarea celor 28 de ani și a împărtășit cu fanii săi câteva imagini în care a apărut alături de iubitul ei, Yiğit Kirazcı, care i-a făcut o urare emoționantă: „La mulți

ani bebeluș”. Semn că cei doi își doresc mult să aibă copilași în curând și totodată mesajul subliniază și faptul că actrița este mult mai tânăra decât iubitul ei, între ei fiind o diferența de zece ani.

Citeste si: Doi actori tineri si frumosi fac furori pe micile ecrane in Turcia! Pınar Deniz și Kaan Urgancıoğlu au fost suprinsi impreuna si in afara platourilor de filmare!