La mulți ani Sfânta Anastasia. Mesaje, felicitări și urări deosebite

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 18 iul 2022, 18:25

Pe 29 octombrie este sarbatorita Sfanta mucenita Anastasia, careia multe femei ii poarta numele. Iata cele mai frumoase mesaje, felicitari si urari pentru cele care poarta numele sfintei.

29 octombrie, zi mare pentru credinciosi, dar si onomastica femeilor care poarta numele Sfintei Anastasia.

Mesaje si urari de ziua numelui, Sfanta Anastasia

De ziua ce-ti surade-n prag si-i porti frumosul nume, eu iti doresc tot ce-i mai drag si mai frumos pe lume.

Fie ca Sfanta sa-si coboare ochii asupra ta. Iti urez La Multi Ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfanta Anastasia sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Sfanta Anastasiai sa te calauzeasca mereu! La Multi Ani! Sfanta Anastasia sa te calauzeasca mereu, sa-ti dea un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire.

Sa fii fericita si mereu insotita de cei care merita sa te iubeasca. Din adancul sufletului iti doresc ca anii ce se scurg sa treaca precum razele soarelui mangaie o trestie umeda si batuta de vant, precum iubirea alina sufletele suferinde.

Sa fii fericita si mereu insotita de cei care merita sa te iubeasca. LA MULTI ANI!!!

Sfanta Anastasia sa iti calauzeasca pasii. Sfanta de azi sa iti calauzeasca pasii, sa iti aduca bucurie in suflet si sa fie intotdeauna cu tine. La Multi Ani!

De ziua numelui tau, iti doresc ca toate lucrurile bune si frumose sa ti se intample si sa straluceasca in calea ta, catre fericire si succes.

La multi ani, Anastasia!

Ai aparut in viata mea ca o minune, nu degeaba porti un nume sfant, spre tine ma indrept acum c-o urare si c-un bun gand, sa fii mereu fericita, sa zambesti, sa razi mereu, si sa nu uiti nici o clipa, ca tu esti diamantul meu! La multi ani, Anastasia mea!

Astazi e ziua ta, o zi frumoasa pentru tine.

La multi ani, Anastasia!

As vrea sa imi fi aproape mereu, cum ai fost si pana acum si sa ma bucur in fiecare zi de puritatea si caldura sufletului tau, rupt parca din dragostea Sfintei Anastasia!

Azi e o zi speciala, este ziua ta de nume, si-ti doresc din inima numai fericire, sanatate si lucruri bune! La multi ani!

Azi e ziua ta, bucura-te din plin de ea!

Azi e ziua ta, ziua numelui tau, un nume frumos si puternic. Sa fi cuminte si sa asculti de prietenii tai pentru ca noi iti dorim numai bine, fericire si sa ai parte de toata fericirea din lume.

Azi la meteo s-a anuntat cod galben de pupici si de urari si cred ca responsabila pentru asta esti tu. La multi ani!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cineva acolo sus te iubeste, cineva aici jos tine tare mult la tine. La multi ani!

Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate si fericire. Sa ai parte numai de zile senine si insorite!

Cu ocazia sarbatoririi numelui, primiti un calduros “La multi ani”, multa sanatate, multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi. La multi ani!

Chiar daca ai nume de Sfanta stiu ca diseara o sa dai de baut si o sa ne primesti cu masa plina. La multi ani, Anastasia!

De Sfanta Anastasia, zi de mare sarbatoare, primeste din partea mea cele mai sincere urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor!

De Sfanta Anastasia, zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta toata bunatatea si dragostea ce izvorasc dintr-o inima mare. La multi ani!

De ziua ce-ti surade-n prag si-i porti frumosul nume, eu iti doresc tot ce-i mai drag si mai frumos pe lume! La multi ani!

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele. La multi ani, Anastasia!

Draga mea prietena, Anastasia, sper sa ramai mereu un spirit tanar si plin de viata, sa fim mereu impreuna si sa nu uitam niciodata frumoasa prietenie dintre noi. La multi ani!

Draga prietena, pregateste bautura, ca venim sa te uram, este ziua ta de nume, si la greu nu te lasam. La multi ani cu sanatate, bucurie si de toate!

Citeste si: NUME DE FETE. Peste 1000 de variante! Semnificatie nume. Cum sa alegi cel mai potrivit nume pentru fetita ta

Citeste si: Calendar crestin-ortodox 29 octombrie: Iata cui trebuie sa ii spui astazi "La multi ani!"!