La mulți ani, Sıla Türkoğlu! Protagonista serialului „O dragoste” a recurs la o schimbare spectaculoasă de look, chiar de ziua ei de naștere

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 mai 2024, 20:02

Sıla Türkoğlu, eroina producției „O dragoste” și-a sărbătorit de curând ziua de naștere! Iată ce vârstă a împlinit celebra actriță și la ce schimbare de look a recurs!

Sıla Türkoğlu este considerată o adevărată revelație a cinematografiei turcești, datorită reușitelor sale de până acum. Aceasta a debutat la o vârstă fragedă pe platourile de filmări și a evoluat spectaculos de-a lungul celor șase ani de activitate profesională, în care a cunoscut rapid gustul celebrității. Cel mai recent proiect din care a făcut parte frumoasa actriță este serialul O dragoste, unde a jucat rolul principal Doga, care de asemenea i-a adus un plus de notorietate și un succes răsunător chiar și în străinătate.

Sıla Türkoğlu, ascensiune uluitoare pe plan profesional

Născută în anul 1999, în Izmir, Sıla Türkoğlu a crescut într-o familie înstărită care i-a oferit o educație aleasă și a sprijinit-o să își realizeze marele vis de a deveni actrița. După absolvirea liceului, ambițioasa tânără a fost admisă la Facultatea de Teatru din cadrul Universității de Stat din Istanbul, pe care a absolvit-o cu succes în 2021, când a devenit o actrița cu drepturi depline, așa cum își dorise încă din copilărie.

Talentata Sila Türkoğlu a debutat pe platourile de filmare încă din 2018, când se află încă la facultate, în distribuția serialului Ağlama Anne, deoarece era dornică să capete cât mai rapid experiență în domeniul actoriei. Aceasta a participat la multe casting-uri până când a fost la un moment dat selectată și astfel a ajuns să joace primul ei rol.

Citește și: Cum arăta Sila Turkoglu, eroina serialului „O dragoste”, în urmă cu șase ani, la început de carieră! Iată cum arăta renumita actriță când a debutat pe platourile de filmare

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Între 2019-2020, Sıla Türkoğlu a fost cooptată în distribuția serialului Yemin, apoi în producția Emanet. Iar în anul 2022, superba actriță a primit și primul rol principal, în serialul O dragoste, în care a interpretat rolul Doga, care i-a adus cel mai mare succes de până acum în carieră.

Ce vârstă a împlinit Sıla Türkoğlu, eroina producției „O dragoste” și la ce schimbare de look a recurs

Dincolo de proiectele sale din domeniul actoriei, celebra actrița Sıla Türkoğlu este foarte activă și în mediul online, unde postează frecvent imagini și clipuri uluitoare, spre deliciul fanilor săi. Aceasta postează fie imagini din timpul filmărilor, sau a ședințelor foto, fie poze din arhivă personală.

Citește și: Ce studii are Sıla Türkoğlu, eroina producției „O dragoste”! Iată ce evoluție spectaculoasă a avut frumoasa actriță 

Pe 18 aprilie, celebra actriță a împlinit frumoasa vârstă de 25 de ani și a publicat câteva imagini inedite în care și-a făcut apariția cu un look schimbat. Aceasta a filmat un spot publicitar în care a avut părul creț și a purtat un costum de fitness care i-a pus în valoare silueta perfectă.