La mulți ani, Simona Halep! Ce vârstă împlinește și de ce urare emoționantă a avut parte sportiva în plin scandal de dopaj „Anul acesta a fost”

Author: Diana Bostan
Actualizat: 27 sep 2023, 11:03

La mulți ani, Simona Halep!

Sursa: Instagram- Simona Halep

Sărbătoare mare în familia Simonei Halep! Sportiva își serbează, astăzi, ziua de naștere, iar urările primite de sportivă au fost extrem de emoționante.

Simona Halep trece prin cea mai grea perioadă din viața ei. Sportiva a fost suspendată patru ani în scandalul de dopaj, însă românca nu se dă bătută și continuă lupta.

La mulți ani, Simona Halep!

Tenismena împlinește, astăzi, frumoasa vârstă de 32 de ani, iar urările au început să curgă pe rețelele de socializare. Deși trece prin clipe dificile, sportiva găsește puterea de a mai zâmbi și de a le mulțumi fanilor și apropiaților pentru toată susținerea.

Citește și: Simona Halep cere despăgubiri uriașe! Sportiva a dat în judecată compania care a produs suplimentul contaminat: „Procesul nu poate să fie decât unul de despăgubiri”

Simona a repostat pe contul său de Instagram o urare primită din partea unei pagini a susținătorilor tenisului mondial. Sportiva a fost extrem de emoționată și a apreciat acest gest.

Citește și: Pe cine dă Simona Halep în judecată după suspendarea de patru ani „Nu există nicio dovadă” Sportiva ar urma să primească despăgubiri de milioane de dolari

„Noi, fanii Simonei Halep, vrem să-i urăm „La mulți ani”. Acest an a fost unul extrem de dificil în ceea ce privește viața profesională, dar o susținem în continuare și vrem ca ea să știe cât de mult contează pentru noi”,

a fost mesajul care i-a făcut ziua mai bună Simonei Halep.

Simona Halep a fost felicitată și de Andi Moisescu, iar la rândul ei, Simona Halep i-a urat „La mulți ani!” fiului vedetei. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Anul 2023 a fost unul de coșmar pentru Simona Halep

Simona Halep a impresionat lumea tenisului mondial timp de zece ani, perioadă în care a ajuns la performanța de a ajunge numărul 1 mondial.

Anul 2022 a fost unul greu pentru Simona Halep și a fost la un pas de a se retrage din tenis.

Citește și: Simona Halep ar fi trebuit să înapoieze 2 milioane de dolari, trofeele și titlurile câștigate după 29 August 2022, dacă Tribunalul nu respingea cererea

Sportiva a trecut prin divorțul de Toni Iuruc, iar în luna octombrie a anului 2022, Simona Halep a fost acuzată de dopaj, după ce a fost depistată pozitiv la un control antidoping.

Tenismena a fost suspendată provizoriu, iar anul 2023 a fost unul al luptei pentru nevinovăție.

Citește și: Stere Halep, prima reacție după suspendarea Simonei „100 de ani să îi dea” Cum a fost surprinsă Simona Halep la o zi de la decizia ITIA

După luni de așteptare, Simona Halep a primit vestea de care se temeau cu toții.

Halep a fost suspendată pentru patru ani din tenisul mondial, însă sportiva a contestat decizia la TAS.

Citește și: Simona Halep, atacată de vedetele tenisului mondial „E o dezamăgire atât de mare” Ce mesaj i-a transmis Serena Williams

Simona Halep va uita pentru o zi de scandalul de dopaj, iar aceasta își va petrece ziua alături de familie și de cei mai apropiați prieteni, în Franța, potrivit unor surse Adevărul.