La mulți ani! Suzan din serialul Totul pentru familia mea, aniversare de pomină! Iată câți ani a împlinit celebra actriță Ahu Yağtu și cum și-a petrecut ziua de naștere

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 iul 2023, 17:16
Foto(5)

Akif din serialul Totul pentru familia mea, mesaj uluitor pentru partenera lui de platou, Nebahat! „Te iubesc atât de mult!” Iată ce i-a transmis celebrul Celil Nalçakan superbei actrițe Ahu Yağtu!

Ahu Yağtu se numără printre cele mai apreciate actrițe din Turcia. În cele două decenii de activitate pe platourile de filmare superba actrița a dovedit un talent uluitor în multe producții în care a jucat magistral. Cel mai recent proiect în care a jucat și s-a bucurat de mare succes a fost producția Totul pentru familia mea, în care a interpretat rolul Suzan. De curând, celebra actrița și-a aniversat ziua de naștere și a sărbătorit alături de cel mai important bărbat din viață să, fiul ei, pe care îl adoră, dar și de câțiva prieteni dragi care i-au pregătit

multe surprize. Însă Ahu a primit și multe mesaje și urări din partea colegilor ei de breaslă care au fost și eu cu gândul la ea.

La mulți ani! Suzan din serialul Totul pentru familia mea, aniversare de pomină

Ahu Yağtu s-a născut în anul 1978, în Izmir, într-o familie înstărită care i-a oferit o educație aleasă și cele mai bune condiții pentru a studiain domeniul preferat și pentru a-și îndeplini idealurile mărețe.

Încă din timpul liceului, ambițioasă Ahu a început să cocheteze cu modelingul și a devenit rapid cunscuta și apreciată în acest domeniu de activitate. Însă în ciuda succesului pe marile podiumuri, frumoasă Ahu nu a renunțat nici la marele ei vis de a deveni actrița și a hotărât să urmeze cursurile unei școli private de actorie pe care a absolvit-o cu succes. În anul 2001, Ahu Yağtu a debutat pe platourile de filmare ale serialului 90-60-90, care a reprezentat și primul pas către carieră strălucită de astăzi.

Citește și: Suzan din serialul Totul pentru familia mea, apariție îngrijorătoare! Iată cum a fost surprinsă recent celebra actriță Ahu Yağtu în mediul online! Fanii ei au fost bulversați

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Pe dată de 11 iulie, Ahu Yağtu și-a sărbătorit ziua de naștere și a avut parte de multe surprize frumoase și de o petrecere de senzație, la care au participat fiul ei, dar și câțiva prieteni apropiați.

De asemenea, îndrăgita actrița a primit și multe mesaje cu urări de suflet din partea colegilor săi de breaslă, printre care s-a numărat și celebrul actor Celil
Nalçakan, care i-a trimis un mesaj emoționant.

„Draga mea colegă... complicea mea... Indiferent cât de greu este drumul, este foarte plăcut să merg cu ține. Prima cafea a zilei este delicioasă atunci când o bem împreună.

Te iubesc atât de mult, atât de frumos! La mulți ani!”, a scris actorul pe Instagram.

Citește și: Suzan din serialul Totul pentru familia mea, așa cum nu ați mai văzut-o până cum! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Ahu Yağtu în rulota sa, pe platourile de filmare!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.