La mulți ani, Tolga! Iată câți ani a împlinit talentatul actor Berk Ali Çatal și ce mesaj uluitor i-a transmis Melis Minkari, colega lui de platou, Aybike, din serialul Totul pentru familia mea!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 mar 2023, 14:53
Foto(5)

Chipeșul actor Berk Ali Çatal și-a sărbătorit pe 4 martie ziua de naștere și a primit multe mesaje de suflet din partea celor dragi, dar și a colegilor săi de breaslă. Iată cum l-a surprins frumoasa Melis Minkari, colega lui de platou, Aybike din serialul Totul pentru familia mea.

Berk Ali Çatal, care a dat viață personajului Tolga în serialul Totul pentru familia mea, se numără printre cei mai talentați și apreciați actori din tânăra generație în Turcia. Deși rolul lui a fost unul negativ publicul l-a admirat enorm pentru talentul dovedit pe parcursul episoadelor. Pe 4 martie, chipeșul actor a împlinit frumoasa vârstă de 28 de ani și a fost copleșit de emoții și bucurie deoarece a primit multe mesaje cu urări calde și felicitări din partea fanilor săi, dar și din partea multor colegi de breaslă.

La mulți ani, Tolga! Iată câți ani a împlinit carismaticul actor Berk Ali Çatal și ce mesaj uluitor i-a transmis Melis Minkari

Berk Ali Çatal s-a născut în anul 1995, în Istanbul, într-o familie de intelectuali. Părinții săi i-au descoperit încă din copilărie talentul actoricesc și de atunci l-au sprijinit enorm pe fiul lor pentru a-și îndeplini marele vis de a ajunge un actor de seama.

După absolvirea liceului, tânărul Berk a decis să se înscrie la Facultatea de Teatru și Film din cadrul Universității Yeditepe, pe care a încheiat-o cu succes în anul 2019, fiind al treilea din promoția lui.

Citește și: Cum arăta Nebahat din serialul Totul pentru familia mea înainte de a recurge la operațiile estetice! Diferența e uluitoare! Iată ce aspect fizic uluitor avea celebra actriță Simge Selçuk la 19 ani! „Tinerețe rebelă”

Citește și: Tolga din serialul Totul pentru familia mea, un tânăr rebel și în viața reală! Iată cum arată talentatul actor Berk Ali Çatal, dincolo de platourile de filmare!

Pasiunea lui pentru teatru l-a adus pe calea către actorie încă din perioada liceului, când Berk Ali Çatal a început să joace în echipa de teatru a școlii. Iar în anul 2009 a debutat pe platourile de filmare ale producției Aile Reisi, iar apoi a fost cooptat și alte câteva seriale de amploare care i-au adus primele reușite în cariera

care se preconizează a fi una de mare succes.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Publicul din România l-a cunoscut pe ambițiosul tânăr Berk Ali Çatal încă din anul 2017 în serialul Kosem, în care a jucat rolul Musa Celebi, iar în anul 2018, în producție Patria mea ești tu, în rolul Yasin și în 2022, acesta a revenit la Kanal D în serialul Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Tolga.

De curând, carismaticul actor Musa Berk Ali Çatal a împlinit 28 de ani și a sărbătorit ziua de naștere alături de prietenii săi apropiați și de familie, însă a fost copleșit și cu multe mesaje de suflet venite din partea fanilor săi, dar și din partea colegilor de breaslă. Marea surpriză a venit însă din partea superbei Melis Minkari, colegă lui de platou din serialul Totul pentru familia mea, care i-a trimis o imagine în care au fost fotografiați împreună chiar pe platourile de filmare.