La nastere, cand a vazut cum arata fetita ei, femeia a urlat de durere: "Doamne, e un monstru, de ce m-ai blestemat?" Cand a aflat de ce are micuta ochii atat de departati a plans si si-a cerut iertare

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 15 sep 2020, 12:50

Fetita din imaginile alaturate, acum in varsta de 19 ani, nu a avut parte de o copilarie tocmai fericita.

Lilli Sim a suferit inca de la nastere de o afectiune extrem de rara, numita displazie craniofrontonazala. Din cauza acestei malformatii oasele ei faciale nu erau asezate normal.

Pe langa faptul ca nu arata deloc bine, avand ochii foarte departati, micuta avea si probleme grave cu respiratia si echilibrul corpului. Au urmat ani grei, in care a fost pusa la zid de toti cei din jur pentru felul in care arata.

La gradinita nimeni nu voia sa se joace cu ea, iar la cantina scolii la car a invatat lua mereu masa singura, nimeni nu voia sa stea in preajma ei.

In cele din urma, cu un efort financiar imens, familia a platit patru operatii pentru reconstructia fetei, care sa ii permita sa traiasca normal si, in acelasi timp, sa arate mai bine.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata

cum arata Lilli acum: