La noi chiar orice este posibil? Isi spala covoarele in centrul orasului, fara nicio jena VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2022, 02:55

Chiar orice este posibil in Romania? Unii oameni nu mai au deloc bun simt? Cum este posibil ca acest barbat sa isi permita sa spele covoare in centrul orasului Arad, langa fantana arteziana?

Individul s-a enervat la culme pentru ca era filmat de echipa noastra si urma sa fie dat la televizor spaland covoare pe domeniul public, in centrul orasului.

 

O tara intreaga il vede. Rusinea era de fapt de partea lui, insa tarziu si-a dat seama acest domn ca nu a reactionat corect.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Politistii

prezenti la fata locului nu au putut tolera nici ei asa ceva. Spalatul covoarelor in parc, langa fantana arteziana, a atras atentia si altor persoane, care s-au declarat uimite de tupeul individului.

 

Angajatul de la apa-canal a fost sanctionat contraventional cu 300 de lei. Sefii sai urmeaza sa ia si ei o decizie.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.