„La noi, netrebnicii primesc celebritatea” Dan Negru, o nouă vizită în Constanța. Ce l-a deranjat pe prezentatorul TV

Author: Laura Macovei

„La noi, netrebnicii primesc celebritatea” Dan Negru, o nouă vizită în Constanța. Ce l-a deranjat pe prezentatorul TV

Sursa: Dan Negru Instagram

Dan Negru continuă să își informeze următorii asupra situației turismului din România. De data aceasta, prezentatorul TV a venit cu un mesaj legat de inginerul Anghel Saligny și despre cum adevăratele valori sunt nesemnificative acum, în România.

Dan Negru vine cu un nou mesaj pentru urmăritorii săi. Prezentatorul a mers des vara aceasta în Constanța, iar acum, la mijlocul lunii septembrie, a mers din nou pentru o scurtă vizită. 

Ce l-a revoltat pe Dan Negru în drumul său spre Constanța

„Am trecut azi-dimineață podul de la Cernavodă. S-au făcut zilele astea, pe 14 septembrie, 128 de ani de la inaugurarea lui.

Am trecut podul și m-am oprit câteva ore în portul din Constanța. Am găsit acolo sau am regăsit o altă capodoperă de-a lui Anghel Saligny. Sunt adevărate monumente istorice. Le găsiți în port când ajungeți. Saligny le-a proiectat și le-a construit din cărămidă și structură metalică și rezistă și în ziua de azi. Dacă ajungeți prin Constanța, merită măcar o dată să vedeți Silozurile lui Saligny”, a spus vedeta TV pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Dan Negru, surprins de reacția unui concurent de la “Jocul cuvintelor”: “În clipa în care o să candidezi, când o fi să fie, știi ce vor face adversarii tăi?”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Prezentatorul TV a transmis un mesaj dur 

Prezentatorul emisiunii „Jocul cuvintelor” face referire din nou la situația actuală din România și la cei care sunt la conducere. Mai mult decât atât, acesta vorbește despre celebritatea care este oferită celor care nu merită, acesta numindu-i „netrebnici”. 

De asemenea, Dan Negru mai menționează faptul că cei care au contribuit la adevăratele valori ale țării sunt dați uitării.

Citește și: Dan Negru, impresionat de un tânăr profesor, concurent în editia de astăzi la “Jocul cuvintelor”: "Îi rog pe toți copiii din Văcărești să dea televizorul mai tare acum"

„Am treabă in Constanța vreo câteva ore și în drum am ajuns prin locurile făcute de Anghel Saligny! Știu destui neisprăviți mai populari decât el. La noi, netrebnicii primesc celebritatea și cei de ispravă, uitarea”, a mai spus Dan Negru.