„La nunta Andreei Tonciu s-a servit mâncare stricată” Sânziana Buruiană a dezvăluit motivul scandalului dintre ea și Andreea

Author: Diana Bostan
Actualizat: 01 aug 2023, 12:01

Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană

Sursa: Instagram- Andreea Tonciu/ Sânziana Buruiană Zuluf

Un adevărat scandal a izbucnit între Sânziana Buruiană și Andreea Tonciu, după ce blondina ar fi afirmat că la nunta prietenei sale s-a servit mâncare stricată. Sânzi a clarificat situația.

Invitată în emisiunea „Bărbați vs Femei”, Sânziana Buruiană a clarificat situația în ceea ce privește afirmațiile făcute după nunta Andreei Tonciu. Blondina ar fi afirmat că mâncarea de la nunta prietenei sale ar fi fost stricată.

Sânziana Buruiană s-a simțit rău după nunta Andreei Tonciu

Blondia a mărturisit în cadrul emisiunii „Bărbați vs Femei” faptul că totul a fost interpretat greșit și că nu mâncarea de la nuntă a fost motivul scandalului dintre cele două.

Sânziana a recunoscut că între ea și Andreea existau tentiuni puternice încă de înainte de nuntă.

Citește și: „Vreau ca fetițele mele să crească cu ambii părinți” Sânziana Buruiană, dezvăuiri neștiute din viața de cuplu cu Zuluf. Ce se întâmplă între cei doi

„Nu a fost acesta un motiv de supărare, pur și simplu, nu știu exact ce am mâncat, dar mie mi-a fost rău și trebuia să ajung la o emisiune, dar mi-a fost foarte rău și nu am mai ajuns”, a mărturisit Sânziana Buruiană.

Fosta asistentă TV a declarat la vremea respectivă că s-a simțit atât de rău încât a fost nevoită să se țină de pereți. Nu doar ea ar fi avut de suferit, ci și fetița pe care o alăpta în acea perioadă. „ Am intrat în panică atunci când cea mică a început şi ea să vomite. Am alăptat-o, dar nu m-am gândit că o pun în pericol”,  a declarat Sânziana Buruiană după nunta Andreei Tonciu.

Citește și: De la ”pupeze” la schimbat scutece. Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană, o prietenie de peste 13 ani. ”Dacă cineva ne suna și spunea că diseară prezentăm lenjeria pe față, ne duceam”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Andreea Tonciu a izbucnit în momentul în care a auzit afirmațiile făcute de prietena ei în legătură cu mâncarea de la nuntă.

Sânzi susține că tensiunile pluteau în aer între cele două de înainte de eveniment. „Andreea s-a supărat, dar s-a interpretat, între noi erau tensiuni mari încă de înainte”, a mai spus Sânziana.

Sânziana și Andreea Tonciu nu și-au vorbit o perioadă în urma evenimentului, iar relația lor de prietenie s-a răcit. Cele două vechi prietene s-au reîntâlnit în platoul emisiunii „Teo Show”, acolo unde au vorbit despre toate nebuniile și despre începutul carierei lor, dar și despre viața cu copiii.

Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană sunt prietene de peste 13 ani

Cele două au participat ca modele în cadrul diverselor prezentări de modă, apoi au ajuns asistente TV.  ”Am ajuns asistente TV datorită Adrianei Bahmuțeanu, care a văzut o sclipire în noi”,  a spus Sânziana Buruiană, în cadrul emisiunii „Teo Show”.

Citește și: Intră sau nu Sânziana Buruiană în Cartea Recordurilor pentru cea mai lungă perioadă de alăptat? "După 6 ani de alăptat încă mai pot purta decolteu"

Cele două au dezvăluit că nu au refuzat nimic în domeniul televiziunii și au spus ”da” tuturor provocărilor, fie că a fost vorba de mersul pe cal, de sărituri pe trambulină sau să facă curat la animale.

Cele două prietene se uită cu regret în urmă și susțin că lumea showbiz-ului s-a schimbat:  ”Nu mai e viața pe care o aveam noi atunci, noi ne-am distrat, aveam foarte multe evenimente, aproape zilnic”, au spus cele două.

Viața lor s-a schimbat în momentul în care s-au căsătorit și au devenit mămici, însă sunt asumate și mândre de trecutul lor.