La "nunta secolului" a plouat cu vedete, voie buna, dar si cu multe emotii. Mireasa Raluca Badulescu, la un pas de lesin! Vezi cum au decurs pregatirile, dar si cele mai palpitante momente de la nunta

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:19

A fost petrecere mare la "nunta secolului" care s-a transformat in scurt timp in...petrecerea mileniului!

Distractia a fost una in toi, iar pregatirile au inceput inca de la orele diminetii, atunci cand mireasa s-a lasat pe mana stilistilor, astfel incatm machiajul si coafura sa se asorteze si cu "rochia de aur".


Raluca Badulescusi-a dorit ca totul a fie perfect in cea mai importanta zi din viata ei, asa ca a acordat o foarte mare atentie la toate detaliilor. Dupa ce a si-a ales cea mai spectaculoasa rochie si care a cantarit 15 kg, Raluca a dat o fuga si la medicul estetician.


"Sunt in intarziere. Am dormit foarte putin. Am fost acum, inainte, sa imi bag botox in buze si pometi. Uite, am mai bagat niste "tinerete fara batranete", acum nu mai am niciun rid. Eu sunt pro operatii, pro injectii, numai sa aratam bine", a spus Raluca Badulescu, in timpul pregatirilor.


Un singur lucru a ingrijorat-o pe mireasa si anume, tratamentul cu antibiotice pe care a fost nevoita sa il urmeze, chiar si in ziua nuntii, din cauza unei raceli.


De cealalta, parte, Florin s-a pregatit alaturi de cavalerii de onoare, iar acestia s-au asigurat ca atmosfera plina de glume sa ii mai alunge emotiile lui ginerica.

Si pentru ca "nunta secolului" nu putea sa treaca fara momente atipice, la fel s-a intamplat si cu Raluca si Florin. Cei doi s-au vazut pentru prima oara nu la biserica, ci...pe telefon, prin apel video, ocazie cu care si-au complimentat tinutele.Cat
despre noaptea nuntii...concluziile au fost bine stabilite inca de la inceput!


"Dupa noua ani de zile ne ajung si 5 minute. Mai suntem de 20 de ani? Acum ori facem aerobic, ori facem treaba aia, facem program artistic scurt! Noi trebuie sa mergem luni la serviciu, nu avem timp de noaptea nuntii", a spus, amuzata, Raluca Badulescu.

Raluca si Florin au spus "pas" la valsul mirilor

"Nu am avut vals, dar dans am avaut, Am dansat noi, Madalin si Cristina si nasii.
Nu am vrut valsul pentru ca asta ar fi insemnat o coregrafie, nu am fi vrut sa ne invartim noi pur si simplu. Asa ca noi am fost cei care au deschis dansul, dar nu a fost un vals propriu zis", a spus Raluca

Pepe a fost cel care a deschis seara si a cantat si i-a surprins pe miri cu aceeasi melodie cu care a dat si el startul propriei sale nunti- Lacrimi de fericire.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Raluca, sotia lui Pepe a fost ea prezenta la petrecere, si a dansat incontinuu pe muzica cantata de sotul ei.


" Soro, esti frumoasa, te iubesc si sa ramai asa cum esti pentru ca esti minunata", i-a transmis Raluca, miresei.


Vedetele Kanal D nu au putut lipsi de la petrecere. Madalin Ionescu a fost prezent alaturi de sotia lui, Cristina Siscanu, dar si colega ei de emisiune de la "Bravo, ai stil",  Ilinca Vandici, alaturi de iubitul ei.


Putin dupa miezul noptii, oboseala, emotiile, dar si raceala care i-a dat batai de cap au facut-o pe Raluca sa nu se simta foarte bine. La un moment dat, ea s-a retras intr-o camera, pentru a-si mai reveni, in timp ce nasa ei ii statea alaturi.

"Imi era rau, imi era greata. Nu ma simteam bine, Eu cred ca am fost si deocheata. Toata lumea zicea cat de frumoasa e nunta. Oricum, am zis "Tatal Nostru" de mai multe ori, iar apoi mi-a mai trecut", a spus Raluca Badulescu. (sursa wowbiz.ro)

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.