La petrecerea burlacitelor, Hatice Sendil le-a avut alaturi pe Berguzar Korel si Pelin Karahan

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:13

Cu doua saptamani inainte de nunta, pe 17 mai, Hatice Sendil, actrita care o interpreteaza pe Dila, in serialul cu acelasi nume, difuzat de Kanal D, si-a chemat prietenele la petrecerea burlacitelor.

La eveniment i-au fost alaturi actrite cunoscute precum Berguzar Korel (Sehrazat, din “1001 de nopti”) si Pelin Karahan  (Mihrimah “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”). Emotionata inainte de startul petrecerii, Hatice le-a marturisit ziaristilor ca face eforturi mari sa nu izbucneasca in plans si ca e nerabdatoare sa devina sotia lui Burak Sagyasar, barbatul de care o leaga sentimente foarte puternice.

Traiesc iubirea fara sa ma gandesc prea mult, fara sa o calculez, pur si simplu ma predau ei.

Consider ca trebuie sa lasi dragostea sa-si apartina, sa curga firesc. Eu si iubitul meu am avut aceleasi sentimente in acelasi timp. Doream sa fiu in preajma lui si el dorea sa fie in preajma mea. Dorul a fost un sentiment prezent intre noi inca din prima zi. Parfumul lui si ceea ce simt langa el ma fac sa uit de orice ”, a spus actrita. 

Hatice a fost plina de energie pe tot parcursul petrecerii, a dansat  si a facut fotografii alaturi de prieteni si colegi.

Nici apropiatii ei nu s-au lasat mai prejos. Desi a nascut recent, Pelin Karahan a tinut sa fie prezenta la evenimentul fericit si nu a stat locului o clipa.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Petrecerea burlacitelor a fost doar preambulul unei nunti ca in povesti ce va avea

loc pe 29 mai.  Actrita din “Dila” spune ca traieste o dragoste ca in filme si divinitatea a scris pentru ea “ cel mai mai bun scenariu posibil ”.

Pe Hatice Sendil o puteti urmari de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, interpretand rolul principal feminin in serialul “Dila”.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.