La prima vedere pare normala, dar fata asta are un fund urias, de 1.7 metri! E incredibil cum arata de la solduri in jos

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 23 aug 2021, 19:55

La prima vedere tanara din imaginea alaturata nu pare a avea nimic iesit din comun.

Are insa o particularitate a corpului care o face unica si care i-a adus pste 122.000 de fani pe contul personal de Instagram.

Poate parea greu de crezut, dar fata, pe nume Raylynn, are o circumferinta a fundului de 1 metru si 77 de centimetri. Totul este cu atat mai ciudat cu cat partea de sus a corpului este in limite normale.

Cel mai probabil proportiile ei neobisnuite sunt rezultatul unei boli numita limfedema, o afectiune din cauza careia limfa se acumuleaza in tesuturi, provocand umflarea lor.



Cu toate ca nu arata normal, Raylynn este foarte mandra de corpul ei si a reusit sa isi transforme aceasta particularitate fizica intr-un atu.

Vi se pare ca arata bine?


Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.