La prima vedere, zici ca acest bebelus are 8-9 luni, insa cei care  ii afla varsta reala isi fac cruce si zic "Doamne fereste!". Cum a fost posibil asa ceva

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 13:11

Fetita, din Brazilia, sufera de o forma rara si grava de hipotiroidism de la nastere.

Maria Audete do Nascimento s-a nascut pe 7 mai 1981, adica are 35 de ani, insa nu-i mai cu o zi peste noua luni. Cand fetita a implinit 9 luni, sistemul ei imunitar i-a oprit dezvoltarea fizica, psihica si cognitiva.

Mama ei a murit acum 13 ani si locuieste cu tata si cu mama adoptiva intr-o casa de chirpici in statul Ceara. Universitatea din zona ii va oferi fetitei tratament medical gratuit, pentru a o ajuta sa mearga si sa vorbeasca.



Cel mai dureros lucru e ca tragedia ei ar fi putut fi evitata, daca ar fi primit un tratament medical corect la nastere.

Urmareste mai jos un material video despre Maria:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.