La scurt timp după ce au anunțat că vor deveni părinți pentru prima dată, Marinela Mavrodin și Robert Urucu au făcut un anunț neașteptat: ”Viață nouă”. Ce se întâmplă între cei doi

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 03 iul 2023, 05:20

Marinela Mavrodin și Robert Urucu se muta in casa noua

Sursa: Instagram

Marinela Mavrodin și partenerul său, Robert Urucu, au decis să facă o serie de schimbări în viața lor, după ce au aflat că vor deveni părinți pentru prima dată peste câteva luni.

În urmă cu câteva săptămâni, Marinela Mavrodin și Robert au anunțat că vor deveni părinți. Vestea i-a luat chiar și pe ei prin surprindere și au fost bucuroși să o împărtășească și cu fanii lor. Recent, cei doi au anunțat sexul bebelușului, iar veștile nu se opresc aici. În urmă cu puțin timp, unul dintre cele mai iubite cupluri din online a anunțat că se mută în casă nouă. 

Marinela Mavrodin și Robert Urucu se mută în casă nouă

Foștii concurenți ai show-ului matrimonial de la Kanal D urmează să devină părinți pentru prima date peste câteva lui. Cei doi au decis deja să facă o serie de schimbări în viața lor, astfel pregătirile pentru venirea pe lume a micuțului au început. Marinela Mavrodin și Robert Urucu au anunțat că se mută în casă nouă, vestea a fost dată de cei doi pe Instagram, acolo unde sunt foarte activi și își țin fanii la curent cu tot ce se întâmplă nou în

viața lor.

Marinela a postat la story o poză din noua locuință, care urmează să fie amenajată după bunul lor plac. Tânăra este în culmea fericirii și este nerăbdătoare să se mute alături de partenerul ei și micuțul care urmează să vină pe lume.

”Casă nouă, viață nouă”,  a scris Mari pe Instagram.

Citeste si: Exclusiv! Marinela Mavrodin și Robert au aflat daca au băiețel sau fetiță: "Ne-am dorit ca acest eveniment să fie făcut alaturi de familie"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum a aflat Mari ca va deveni mămică?

Sarcina a luat-o prin surprindere pe Mari, care, la început, nu s-a bucurat nespus că va deveni mămică, însă, atunci când a conștientizat că vor deveni părinți nu și-a mai încăput în piele de fericire.

„Nu a fost nimic programat. Adevărul este că am fost amândoi șocați, nu ne așteptam, cel puțin nu în această perioadă.

Eu am afla când eram la serviciu, iar colegele mele făceau glume că am început să cântăresc cât doi, că mănânc dulciuri, că am o sclipire în ochi.

Nu mai aveam deloc stare. M-am dus la farmacie, mi-am luat un test de sarcină. Bianca, nașa bebelușului era pe canapea, eu am ieșit din baie, tremuram toată efectiv, nu am știut ce reacție să am, am făcut un mare atac de panică.

Am cerut încontinuu un scaun și apă. Am fost copleșită de emoții, speriată, a fost o nebunie în mintea mea. Nu știam efectiv cum să-i zic lui Robert, mă uitam al el și îmi dădeau lacrimile.”,  a spus Mari într-un interviu pentru Wowbiz.

Citeste si: Exclusiv! Mama lui Robert Urucu, primele declarații după ce a aflat că o să aibă un nepoțel. Ce a spus de față cu Marinela Mavrodin

 

 

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.