La scurt timp după divorț, Cătălin Bordea și-a găsit o nouă „dragoste”. Acesta a vrut să le arate și fanilor săi ce îl face fericit acum

Author: Diana Ghita
Actualizat: 22 aug 2023, 13:34

Ce îl face pe Cătălin Bordea fericit acum

Sursa: kfetele.ro

După mai bine de 11 ani de căsnicie, Livia și Cătălin Bordea au luat decizia de a divorța. Acum, acesta din urmă s-a afișat, recent, în mediul online, arătându-se foarte fericit.

Bărbatul are o prezență activă pe rețelele de socializare, unde nu ezită să împărtășească detalii din viața lui cu internauții.

Citește și: „Niciun motiv clasic nu a dus la această separare” Ce a declarat Cătălin Bordea după ce a semnat actele de divorț

Ce îl face fericit, acum, pe Cătălin Bordea

În rândul comedianților de la noi din țară, Cătălin Bordea se numără printre cei mai iubiți și apreciați.

De la debutul său în lumina reflectoarelor, el a reușit să strângă în jurul său o bază considerabilă de fani, care îl susțin în orice împrejurare, indiferent de situație.

În mediul online, Cătălin Bordea împarte cu aceștia atât clipe frumoase, cât și mai puțin plăcute. Astfel, recent, comediantul s-a fotografiat pe o motocicletă într-un magazin unde se vând autovehicule pe două roți. 

”Dragoste la prima încălecare”,

a fost descrierea pozei în care Cătălin Bordea este surprins pe motocicletă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: În ce stare se află CRBL, după ce a fost internat în spital: „Atât pot să vă spun”. Artistul a fost implicat într-un accident rutier

Ce s-a întâmplat la scurt timp după divorț

De-a lungul timpului, bărbatul a abordat adesea, în discuții, pasiunea sa pentru motociclism. Nu de mult timp, el a început să participe la cursurile unei școli pentru conducerea motocicletelor, aceasta fiind o schimbare semnificativă în viața sa, ce a avut loc la scurt timp după divorțul de Livia, fosta sa soție, cu care a avut o relație de peste 11 ani.

În urmă cu câteva săptămâni, fosta parteneră a lui Cătălin Bordea a ajuns la spital, iar după această întâmplare, mulți au vrut să afle dacă bărbatul s-a preocupat să afle detalii vizavi de starea ei de sănătate.

În acest sens, comediantul nu a ezitat să facă mărturisiri.

„Nu avem ce legătură să mai ținem. Când cineva te părăsește, e bine să îi respecți decizia și să încerci să îți vezi de viață.

Nu știam că a ajuns în spital. Sper să fie bine”, a spus Cătălin Bordea, potrivit Cancan.ro.

Citește și: „Dacă se leagă relația, ne căsătorim”. Când s-au cunoscut, de fapt, Dana Roba și Beniamin, noul ei iubit. Cum a început povestea lor de dragoste

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?